top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Sola mi


Selv om bildet til venstre tydelig viser at vi har fått selveste Sola som beboer inne i huset vårt, nærmere bestemt på kjøkkenet, så har vi nå likevel tenkt til å ta turen ut.

Dagen i dag burde og skulle nok aller mest fornuftig sett blitt brukt til handling av middager for kommende uke, baking av brød for det samme, rydding av barnas rom, avklimatisere en strålende jul- og nyttårsfeiring og rett og slett forberede at hverdagen snart setter til igjen.

Men – så lett kan vi ikke gjøre det for oss selv. Jeg synes vi gir 2010 en strålende start og ikke minst, at vi setter standarden for våre prioriteringer for 2010, ved at vi nå pakker på unger og voksne ull fra innerst til ytterst, slenger oss på akebrett og rattkjelker – og trasker i solskinn med strålende blå himmel over oss bort til verdens søteste vennefamilie rett borti gata her. Jeg ser for meg aking og leking og muligens et par snømenn – hvorpå jeg ser for meg at vi alle trekker av oss det våteste laget med klær, for deretter å benke oss foran denne familiens mest fantastiske vedovn! Vi snakker ikke av typen som vist på bildet her – som visstnok kun gir 30% utnyttelse av veden vi putter inn. Nei, vi snakker en fancy, fantastisk sak som gir ca 80-90% utnyttelse av veden og som varmer opp verdens fineste funkisbolig på 1-2-3. Ååå, jeg gleder meg!

Så ja, nå lar vi hus være hus og rot være rot. Vi lar forberedelser og tilrettelegging og planlegging være – for denne dagen skal utnyttes til det vi liker aller, aller best; Å være sammen som familie – og blande vår familie sammen med andre fine folk!

Det er det denne dagen er ment for!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page