top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Sanselig

Som småbarnsforeldre ser vi at vi stort sett handler på de store shoppingsentrene. Det er nok ikke der de feteste motebutikkene ligger og man er sikker ganske kjerring og traus for å like de store sentrene, men det gjør jeg altså. Mann og barn også, faktisk. Det at det er praktisk, samler alt på ett sted og dermed blir effektivt og det har alt man trenger for plutselige ‘kriser’, gjør at de store kjøpesentrene er og blir min gode venn.


Ta Ski Storsenter som et eksempel. En stort, fint senter i forholdsvis nærhet til her vi bor og selve rosinen i pølsa på dette senteret; Rett ovenfor Lefdal med alle sine duppeditter og elektriske artikler (hvor Ekte Mann og barn parkeres), ligger fine, fine Sanselig (hjemmesiden og bloggen deres). En interiørbutikk virkelig etter min smak! Og for å gi dere det aller beste tipset med en gang; De har en stor hylle rett innenfor døren, fra gulv til tak, som ofte er fyllt med tilbudsvarer. Så, om man akkurat har kjøpt seg et hus som man gjerne kunne tenkt seg å fylle med alskens nydelige interiørdetaljer, men har sprengt alt man har av oppussings- og innredningsbudsjetter – ja, da tar man en titt i denne hylla. Jeg har funnet mange fine skatter der!

Jeg kunne virkelig skrevet en lang ønskeliste med ting fra denne butikken. Lampen til å ha på skatollet mitt, den enorme kandelaberen, den nydelige stolen, stoffer, stearinlys og drøssevis med kopper. Men, virkelig trenger jeg alt dette? Selvfølgelig ikke. Derfor er det så fint at man har lov til å titte, kanskje kjøpe med seg noe bittesmått og billig, for så fortsette og drømme seg bort og lage ønskelisten lengre og lengre og lengre… Det er jo snart jul, er det ikke det da?Forresten så må jeg få skryte litt av de utrolig hyggelige jentene som jobber der også! Hyggelig og flinke, vil jeg si, for eksempelvis har en av de et stort talent innenfor det å male bilder, så mye av det hun lager er også til salgs der (og passer merkelig nok helt perfekt inn hos oss. Det var den ønskelisten da…). Tror de er utdannede interiørarkitekter/-designere alle som en og det merkes synes jeg. Alltid blide, hjelpsomme og med god smak. Slikt likes!


Sist gang jeg snek meg til en liten titt inn, var det tydeligvis en god stund siden sist, for det var mye nytt. De feiret 1 årsdagen sin dagen før med 50% på mange varer og jeg klarte å snike med meg en vedkurv som var endel av dette tilbudet – storfornøyd!

Så folkens, er dere i Akershus, men ikke tar turen til våre to interiørbutikker her ute på Nesodden, så sving innom Ski. Det kan bli dyrt, men det blir garantert veldig, veldig hyggelig!

Har du noen interiørbutikker du liker litt ekstra godt og som du vil anbefale andre å ta en titt innom? Eller kanskje du vil ha den helt for deg selv? Jeg vil gjerne høre!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page