top of page
 • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Redesign ble leseanbefaling

Jeg har en god stund nå lurt på om jeg skulle gjøre noe med designen på bloggen min. Grønt er en fin farge det, men jeg føler for det første at bildet i toppen er alt for ‘høst’ (men nå er det jo snart høst igjen, så kanskje om jeg venter lenge nok…) – og så føler jeg også at bloggen er litt for smal og at at designen ikke passer til slik bloggen har blitt den siste tiden.

Jeg forhørte meg på twitter som seg hør og bør og fru FargeGlede, @meandmolly, stemte i at bloggen min trengte alle regnbuens farger. Jeg blir helt svimmel bare ved tanken. @neglecta kunne informere meg om at å bytte til WordPress uten eget domene, gjorde det vanskeligere å endre på bloggen, enn sånn som jeg har det på Blogger i dag.

Så da ble det foreløpig ingen endringer. Må titte litt mer på de malene som finnes på Blogger, for jeg tror jeg vil over på noe hvitt og blått etterhvert (en farge fra regnbuen da, Molly – det er jo en start!) og hadde jeg skjønt hvordan, så ville jeg aller helst hatt en blogg som er bare min.

Kursiv

Ta dere en titt folkens – det er reneste gullgruven for alt fra:

 1. visdomsord fra MeandMolly

 2. utallige interiørtips fra fru Storlien og Landlig Eleganse

 3. matglede fra Pepperkverna

 4. ekte husmortips fra Lisbeth sin verden

 5. hageinspirasjon fra Lyst på Livet

 6. tips til foreldre fra Mammadamen

 7. ektehet fra Solskygge

 8. pappa-/manneperspekt fra Thomas Leikvoll

 9. klokhet fra Minneapolise

 10. saftige fraspark fra Trine Grung

 11. strikkeglede fra MykStart og

 12. seriøs babbel fra FjoseBerg.

…bare for å nevne noen av bloggene som gjør meg glad hver dag med sine skriblerier. Takk for all inspirasjon, folkens!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page