top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Raskere enn min egen skygge…

Alt man får tid til når man er hjemme på dagtid… Kom over denne testen på nettet, og da min kjære mor er særdeles bekymret for hvordan en trebarnsmor som meg kan bruke så mye tid på blogging, så følte jeg meg kallet til å ta testen. Mitt argument har nemlig vært at jeg skriver så inmari fort, så dette tar meg no time at all. Og hvem fikk rett? 🙂

Jeg utfordrer alle til å ta testen, men spesielt min mor 😉 (klikk på bildet over).

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

En bisarr dag

Dagen i dag, totalt sett, har virkelig vært helt bisarr. Fra å ha en fredelig og rolig frokost med få planer for dagen. En rolig start med prat rundt bordet om hvorvidt vi skulle sette bolledeigen før

Comments


bottom of page