top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Pynting til jul og livet i hurtigmodus
Utover dette har vi ikke gjort så mye i huset enda. Adventstaken er tatt i bruk, vi har noen kvister i en fin vase og vi har massevis av stearinlys tent sånn cirka hele tiden – men det har vi egentlig alltid i denne mørketiden. Uansett; Jeg koser meg masse med pynten og jeg gleder meg virkelig til å gjøre mer slikt i desember. Pynting, forberedelser til julemiddag, baking… Jeg elsker denne adventstiden!


Men – nå skal denne fremtidige bedriftslederen ikke bruke mer av sin tid på dette blogginnlegget og heller finne skjønnhetssøvnen sin. På den måten håper hun at hun er mer enn opplagt til sitt presentasjonsmøte med en potensiell kunde i morgen tidlig. Wish me luck…

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page