top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Prince, Bergen og ny togtur!

Er fortsatt på roadtrip med søster og niese – og innimellom mye jobbing, så klarer vi sannlig å kose oss også! Nå er vi for tiden godt innlosjert hos fineste tante Gerd og onkel Jørn i Mosjøen og det er 16 år siden sist jeg var her, så det var jammen på tide.Været er strålende, gjestfriheten så nordnorsk og hyggelig som den kan få blitt – og bare jeg nå får unna siste rest med arbeid, så skal vi besøke graven til våre besteforeldre, ta en titt på et shoppingsenter og så skal vi kose oss med reker og tvunderholdning i kveld!


Og som om ikke dette er nok; Jeg rekker ikke engang komme hjem fra pågående togtur og reise, før den neste er planlagt og bestilt! Som kanskje kjent er det duket for Princekonsert i Bergen 18. oktober og fineste Ekte Mannen rakk å booket to billetter til oss. Vi hadde ikke noen videre planer ut over det og visste ikke helt om vi skulle ta med unger eller forsøke å få barnevakt, men nå er det avgjort; Vi får ta med oss hele sirkuset vårt og bo hos søteste Christina og tøffeste Eivind, med deres skjønninger; Thea og Magnus! Og så har jammen de også sikret seg billetter til konserten, så da skaffer Christina barnevakt til hele hurven så da blir det konsert og dobbeldate alt i ett!

Så hvordan skal sirkus Valen-Utvik komme seg til Bergen? Naturligvis med tog! Det er ikke bare jeg som elsker to, men hele familien min også. Og siden NSB er interessert i å få samlet erfaringer med togreiser rundt i Norges land, så får vi jammen sponset togbillettene våre også – mot at jeg blogger våre ærlige erfaringer på bloggen deres. Stor stas og siden det tross alt er bedrifters utnyttelse av sosiale medier jeg jobber med, så må jeg si jeg berømmer NSB for å være nytenkende i denne sammenheng. Blir spennende å se hvordan togturen går!

Jeg gleder meg til å fortelle ungene om dette, for de elsker turer, tog og å møte mennesker – og denne turen vet jeg allerede kommer til å inneholde så mange av de fineste tingene jeg vet, at dette er nødt til å bli en fantastisk fin tur; Bergen, fine folk, Prince og beste familien ♥

God helg til alle dere som er innom bloggen min og leser!

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page