top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Polkadotter?

Jeg har forstått at det er hot, in og populært med polkadotter i interiørverden for tiden. Nå mistenker jeg at lille Linnea har hengt over skulderen min og fått med seg en ting eller to fra interiørbloggene jeg leser, for nå har hun gått til anskaffelser av røde polkadotter over hele seg! Ja, om det ikke er vannkopper hun har fått da – arvet av storebror Lukas for et par uker siden.



Om dere klikker på bildene og ser de i full størrelse, så ser dere at snuppa vår er forholdsvis hardt angrepet av disse vannkoppene. Det begynte med noen uskyldige få, for så vidt slik som Lukas hadde det – uten noen videre ubehageligheter. Men så tok det fullstendig av! Det er helt villt hvor mange som popper opp – og vi vet heller ikke om det har gitt seg helt enda. Hun har hatt endel feber, vært litt sutrete og lei og sover ganske urolig, men vi håper det roer seg litt for henne nå.

Akk ja, det sier vel sitt for hvordan helgen vår blir. Men vi håper at en av oss får gått og ut gjort noe gøy med guttene (kanskje kino og Litteraturhuset med våre gode venner Tanja og Magnus?), så får en vært hjemme med snuppa og kanskje pakket unna litt. Ikke lenge til flytteprosessen starter nå…

Ønsker dere alle en strålende og polkadottfri helg!

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page