top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Optimal Onsdag

Ah – noen dager er bare gode, fra start til (forhåpentligvis) slutt!

Dagen i dag begynte som kjent med kåring av vinneren på den lille konkurransen min og det å kunne glede folk med sånne småting er jo nok i seg selv til å gi dagen en perfekt start.

Og videre har det gått slag i slag;

  1. Avklaring med Verdens Beste Bankmann ift hva vi kan betjene i lån på det nye huset vårt, hva månedsbeløp blir og hva vi får tilgjengelig til oppussing og innredning

  2. Fått et godt tilbud på snekkertjenester av de som bygger påbygget i dag og går vi for hans tjenester, så er jeg temmelig sikker på at det blir så bra som vi tror. Mine foreldre er i alle fall mer enn fornøyd og effektive & pålitelige håndtverkere er akkurat det vi trenger!

  3. Stått 25 minutter i telefonkø hos NAV for å få stadfestet helt sikkert når jeg skal tilbake i jobb og når Ekte Mannen skal få overta ansvaret for ArvePrinsessa (9. mars er siste dagen min her hjemme i sulletilværelse, bare en drøy måned…….)

  4. Fått tatt den Beryktede Telefonen til jobben, for å avklare hva slags arbeidsoppgaver som venter meg når jeg kommer tilbake og; begynt å sjekke rundt med eventuelle andre muligheter som finnes

Og resten av dagen går også slag i slag; Barna skal ha besøk av en kompis som de har gledet seg i dagevis til å se, så da får mor tromme sammen litt go’saker til middag (finnes det noe barn blir gladere for enn pannekaker? Tips mottas med takk!), kanskje snekre sammen noe godt til barne-tv og sørge for at rommene er klare for heftig leking!

Håper flere enn meg har en strålende onsdag!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page