top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Oppussing av hus; Snart innflytting…

Det er rart selv bare det å skrive dette, men vi er faktisk snart ferdig med oppussingen av BoligDrømmen vår. Med vi mener jeg selvfølgelig at håndtverkerene snart er ferdig, men poenget er uansett det samme; Vi kan snart flytte inn!

Status nå er at vi venter på levering fra IKEA med et par kjøkkenskap, kjøkkenbenk og litt annet kjøkkendilldall, samt at vi venter på Selveste MøbelLeveringen – fra Home and Cottage. Alt dette kommer i morgen, så i løpet av helgen så håper og tror jeg at vi får unna mye av det som gjenstår på kjøkkenet og i gangen nede – og dermed kan begynne innflyttingen.

Vi har, som nevnt sikkert tusen ganger, stortrivdes her i den fine leiligheten til tante Nanny og onkel Esten, og det har vært helt fantastisk for ungene og for oss å være ‘samboere’ med Ole, Sara, Alva og Luna. Men likevel, det skal bli helt NYDELIG å komme inn i eget hus. Komme i orden, endelig ta i bruk servicet som jeg har kjøpt inn, prøve de nye møblene, henge opp bildene våre, legge på plass klærne våre i et oversiktlig system …og så kommer jo tante Nanny, onkel Esten, Ole, Sara, Alva, Luna, Åse, mormor og morfar til å være rett i umiddelbar nærhet til evig tid. Vi føler faktisk vi får i pose og sekk nå og det er rett og slett en deilig følelse!

Jeg tenkte jeg skulle blogge rom for rom etterhvert som vi får det ferdig, men foreløpig står det pappesker over alt og det er ting som ikke er helt ferdig, men for de som vil ha en liten smakebit av hvordan vårt nye hjem kommer til å se ut, så kommer det noen bilder (og litt tekst) her:

Men, det er altså prosjektene som gjenstår, dette ekstra soverommet, gangen nede og kjøkkenet. Forhåpentligvis kommer disse fine, flinke håndtverkerene tilbake i morgen og får mye unna da, men uansett tror jeg nok at i midten av neste uke, så skal det aller meste være gjort og vi kan flytte inn på permanent og endelig basis.

Det er virkelig helt uvirkelig…

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page