top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Oppussing av hus; Gjesterom og hobbyrom


Jeg er av typen som i veldig mange år følte meg like kreativ som en gråstein. Jeg likter matte, system, orden og effektivitet – men mens jeg gikk gravid med eldstemann oppdaget jeg at det at jeg likte dette også kunne kombineres med min stadig økende trang til å gjøre noe kreativt. Etterhvert har det blitt mange forskjellige slags hobbyer. Alt fra strikking og hekling, til smykkelaging, maling, kortlaging og masse, masse annet. Men – for at jeg skal få utløp for litt kreativitet i ny og ne, så er jeg helt avhengig av å ha ting tilgjengelig. Tilgjengelig og i system og orden. Hvis ikke ender jeg bare opp med å bruke den tiden jeg skulle vært kreativ, til å ville rydde …eller eventuelt gjøre noe helt annet, som å se på tv eller noe annet særdeles lite kreativt.


Passer jo perfekt i disse førjulstider, eller hva?Ellers har jeg en fin fil de fer-kurv på pulten min, som jeg har samlet alle store scrappingark, konvolutter i alle mulige størrelser og noen fine notatbøker jeg har liggende – klar til å få et formål en vakker dag, da ideen detter ned i hodet på meg. Jeg har også fått sortert tusjer og blyanter etter farger og har sort, hvitt, sølv og gulv i bokser som er ekte gjenbruk etter hermetiske tomater eller annen mat vi har brukt. Og så har jeg en boks med fine trådsneller på, mest til pynt, men også til bruk.

Jeg har med andre ord alt jeg trenger – i umiddelbar nærhet. Her kan dere se noen flere bilder:Joda, jeg skal nok kose meg her inne på hobbyrommet mitt. Og om alt går etter planen og jeg tør det jeg nå tror jeg er så tøff at jeg tør, så kan det også hende at dette rommet skal få fungere med et tredje formål også; Nemlig mitt hjemmekontor. Da snakker vi virkelig å få god utnyttelse av arealet!

Så – hva synes dere? (Og ja, vet at vi har veldig mange hvite vegger i huset vårt og at det definitivt burde henges opp noen bilder og slikt etterhvert. Men denslags tar visst litt tid – særlig siden man ikke har spesielt mye av denslags man har lyst til å henge opp. Men det kommer…)

11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page