top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Oppussing av hus; Gjesterom

Se det, da var det tid for litt interiørblogging igjen.

Egentlig lyver tittelen på dette innlegget en smule, da vi strengt tatt ikke har pusset opp gjesterommet. Mine foreldre hadde ikke dette rommet da de bodde her. Arealet ble brukt som en utvendig liten vedbod. I forbindelse med bygging av deres nye del (generasjonsbolig) fikk vedboden en lecavegg i den ene enden og da valgte vi å innlemme denne vedboden i vårt hus. Litt ekstra lecamur her og litt tak her – og vips, så hadde vi 10-11 kvadratmeter ekstra. Noe som gjør at vi har et helt nytt gjesterom / hobbyrom og det er helt utrolig deilig!

Forrige uke fikk vi koblet opp varmekabelen der og fikk på plass stikkontakter og lyspunkt og i løpet av helgen var også noen møbler klare for plassering. Mine loppisfunn har nemlig fått en liten runde med slipemaskinen, 3-4 strøk med hvit oljemaling og er klare for å plasseres rundt i vår BoligDrøm.


Stolen som står ved pulten er også gjenbruk – det er nemlig en av seks spisestuestoler som jeg arvet etter mine foreldre. De står plassert forskjellige steder rundt i huset; Tre på guttenes soverom (fortsatt behold i opprinnelig farge, da de har en god del eikebrune ting der), en på prinsessens rom (nå nymalt og hvit), en ved skatollet mitt i stua (også den beholdt i opprinnelig farge, enn så lenge) og så nå denne ene på gjesterommet / hobbyrommet. Jeg synes stolputen nesten passet litt inn, etter at stolen ble malt hvit, men den hadde jeg nå egentlig en plan om å trekke om. Vi får se hva som skjer med den saken.

Så – hva tror dere folkens; Ville dere fått sove på gjesterommet vårt (nå også uten malingslukt, Hilde!) og ville dere fått inspirasjon til å lage de lekreste kort og julegaver i hobbydelen?

Det er nemlig det jeg håper å oppnå med det rommet der. At folk skal føle seg velkommen og kose seg på overnatting hos oss – og at jeg skal kose meg med mine prosjekter og finne inspirasjon og glede i å leke meg der nede.

Time will show.

PS: Ja, jeg vet at det ikke er noe som helst på veggene og at det ser litt uferdig ut. Det er det også, uferdig altså. Jeg klarte bare ikkevente på at det skulle bli helt ferdig før jeg viste det frem.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page