top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Og vinneren er….

Egentlig synes jeg at vinneren ble rett og slett meg selv! Det var jeg som var så heldig at jeg fikk flere forslag til ny header på bloggen min og fikk luksusutfordringen med å velge blant tre fine bidrag. Et bidrag fra Plosiv som var enkelt, rent og blått – det enkle er ofte det beste, er min erfaring! Et bidrag fra The Créme House som jeg særlig likte lunheten i, de søte skribleriene og de fine fargene. Men så var det bidraget fra søster Jannicke og svoger Esben da. Det blir naturligvis nesten juks, sånn konkurransemessig, siden de kjenner meg bedre enn jeg kjenner min egen bukselomme, i alle fall nesten. Og fordi de er grafisk designer og fotograf. Men like fullt – målet mitt var å få en ny header på bloggen, så alle bidrag teller og ………;


GRATULERER MED SEIEREN, KJÆRE JANNICKE OG ESBEN!

Tusen takk for det utrolig fine bidraget deres. For ikke å snakke om den fantastisk rørende forklaringen på hvorfor akkurat de bildene dere brukte ble valgt ut, hvorfor dere ville ha med en blomstereng og mange, mange andre skjønne beskrivelser…

Siden dere ikke har egen blogg (kremt!), legger jeg ved et av de nyeste bildene jeg har tatt av dere; I go’stolen med alle småtrollene våre godt pakket oppi sammen med dere (nei, Lukas sover ikke – bare sitter litt urolig idet bildet uten blitz fyres av).

Så, nå er bloggen blitt ny – hva synes dere, folkens? Jeg fikk virkelig det jeg ønsket meg – føler den presenterer meg og det jeg liker å blogge om på en god måte. Jeg forandret overskriftsfarger og linkfarger til grønn for å matche den nye headeren bedre – er dere enige? Alle innspill mottas med takk!

————–

I dag er jeg hjemme med den lille prinsessen da hun hoster litt og snørrer endel og hadde litt feber i natt. En feber som førte til at hun havnet inne i dobbeltsengen mellom Ekte Mannen og meg. Denslags skal ikke kastes bort naturligvis, så da holdt prinsessen et halvannettimers show. Bæ bæ lille, danse, turne og så videre. Tjoho. Så ja, kaffe går ned på høykant i dag. Og om du er fast leser av min blogg; Ja, tankerekken er i full gallopp, men jeg forsøker å roe meg selv ned med at det er mye forskjellig av basiller som er ute og koser seg nå, ikke bare svinebasillen. Så får vi se om det blir vaksine på barna i morgen eller ikke… Har enda litt tid å tenke på.

Igjen; TAKK for alle de tre fine bidragene – jeg er mer takknemlig enn dere kan ane! Og jada, søster Jannicke og Esben, jeg sa dette var en konkurranse med premie, så bare vent… En vakker dag står den på døra deres. Faktisk kanskje om kun kort tid. Nysgjerrig nå, kjære søster?

Ønsker alle en strålende ettermiddag! Nyt den med noen du er glad i!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

En bisarr dag

Dagen i dag, totalt sett, har virkelig vært helt bisarr. Fra å ha en fredelig og rolig frokost med få planer for dagen. En rolig start med prat rundt bordet om hvorvidt vi skulle sette bolledeigen før

bottom of page