top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Og vi er igang…

Da er vi igang med avstemmingen og nerver er (forsøkt) druknet i god kaffe. Eller det vil si, jeg tror ikke jeg skal sitte inne og trykke F5 hele tiden for å se hvordan dette går, så jeg tar med meg min lille snuppelure på trilletur og kommer hjem når dette er godt i gang. Aner du ikke hva jeg snakker om? Les videre… 🙂

Om du liker bloggen min, så setter jeg stor pris på at du går inn på denne linken her og stemmer på meg i årets Tordenblogg. Som nevnt har jeg ikke de helt store ambisjonene, men det er klart det hadde vært artig med en stemme eller tre 🙂 Jeg er realist, men likevel våkner konkurranseinnstinktet mitt, så det skal i alle fall ikke stå på min innsats ift opplysningsplikten… 😉

Og siden jeg har endel lesere som ikke er erfarne bloggere: 

– Følg linken over (ok, her får dere den igjen)

– Stem ved å hake av for bloggene du liker i avstemmingsboksen

– Legg gjerne igjen en kommentar med ekstrastemme til de av de 8 bloggene du ønsker å gi ekstra stemme til

Jeg ønsker meg selv og ikke minst de 7 andre bloggene lykke til, prøver å glemme hele greia ila dagen i dag (er det ikke det man har barselgrupper til?), og så gleder jeg meg til å se utviklingen i kveld.

Ha en strålende dag!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

En bisarr dag

Dagen i dag, totalt sett, har virkelig vært helt bisarr. Fra å ha en fredelig og rolig frokost med få planer for dagen. En rolig start med prat rundt bordet om hvorvidt vi skulle sette bolledeigen før

Σχόλια


bottom of page