top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

…og så var julen over!


Det er kvelden før siste feriedagen vår og hverdagen står klar til å innhente oss igjen. Julen har blitt ryddet bort og selv om jeg synes det er veldig koselig hver gang vi finner frem julepynten og får nissene plassert der de skal stå, så må jeg innrømme at det er litt deilig å få de ned i eskene sine igjen også. Det blir romsligere og litt renere på et vis og nå er det altså et helt år til neste gang de skal krype ut av eskene for å skape julestemning for oss. Eneste ‘julepynten’ som får være oppe fortsatt, er bildene på kjøleskapsdøra vår, men det er bare fordi det er så utrolig koselig å se på alle de søte små barna – ja og AK, da! 🙂

Noah og Lukas fikk endelig smake på de rare pepperkakehjertene med sukkertøy i midten. Begge ble nok litt skuffet da det viste seg at sukkertøyet som var brukt var det mor hadde for hånden for øyeblikket, nemlig sure halspastiller. Men pepperkakene som hadde hengt oppe i en måned gikk ned på høykant likevel de, så får vi heller lære til neste år og hamstre gode bringebærdrops eller noe annet søtt og godt.



Så da er altså julen over for i år… Litt rart, litt vemodig – men likevel litt godt også. Nå er det nye måneder, med nytt fokus og nye gleder og så blir det helt sikkert veldig stas med jul i eget hus på Nesodden i år, så det blir helt sikkert en strålende jul i 2009 også. Enn så lenge; God natt i stova!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page