top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

…og premiene er;

Jeg har lyst til å presentere hvilke små overraskelser jeg har kjøpt inn til min uformelle, koselige GIVE AWAY – så ser om dette er noe dere har lyst til å vinne, enten til dere selv eller til en dere vil gi en liten gave. I tillegg vil jeg bruke anledningen når jeg nå presenterer de ulike gavene, til å si noe kort om hvor jeg har kjøpt dem. På den måten får jeg vist frem noen av mine lokale favorittbutikker. Jeg liker å støtte lokalt næringsliv når jeg kan – og når det er fra så fine butikker som dette, med så hyggelige folk bak kassen, er det en glede å gi de litt omtale på bloggen (og nei, jeg er fortsatt ikke sponset av noen av dem). I tillegg er gavene jeg har plukket ut noe som jeg selv liker godt, noen av mine egne favoritter – så da vet dere det også 😉

Duftlys fra Voluspa
Duftlyse fra Voluspa er kjøpt på butikken Rosenlund Atelier – som er en hyggelig interiør- og klesbutikk vi har her på Nesodden. En god miks av søte interiørting, fine klær, nydelige smykker og mye annet, gjør at jeg ofte finner både gaver og ting til meg selv eller hjemmet i denne butikken. Akkurat dette med duftlys har vært en rar greie for meg, for jeg er tydeligvis veldig sensitiv på dufter generelt så det aller mest av den slags synes jeg blir alt for intenst og direkte ubehagelig. Men Voluspa har mange gode dufter på sine lys som bare gir et rom det lille ekstra av hyggelig stemning.


Liten veske – med plass til penger, kort og telefon
Denne vesken er kjøpt på en av mine absolutte favorittbutikker på Nesodden, nemlig Rustikk Livsstil. De har akkurat fått seg facebookside og har egen blogg, samt nettbutikk, så disse kan dere faktisk handle fra om dere finner noe fint 😉 Det gjør jeg cirka alltid når jeg tar turen innom …og Småtrollene vet at en tur på vårt lokale senter også betyr en svipptur innom Rustikk Livsstil. De har en fin blanding av klær (både kvinner og menn), interiør, vesker …og annet nips, slik som jeg ofte har en tendens til å plukke med meg.

Skilt
En av fordelen ved å jobbe for kunder som nille, er at vi vet hva som kommer i butikkene litt før alle andre vet det. Og dermed kan vi time vårt besøk til den lokale nillebutikken på Nesodden slik at vi klarer å sikre oss noen av go’bitene om kommer der. Litt av «ulempen» ved å jobbe for kunder som nille, er at det blir mange go’biter derfra som finner veien hjem til oss. Derfor er det jo ekstra fint at jeg kan handle noe, som disse skiltene, og gi de bort i gave til dere, ikke sant? 😉

KakepyntingutstyrDette settet med sprøytesaker, tupper, spatel og annet kakeutstyr, har jeg kjøpt på vår lokale Jerniaforretning. Jeg er egentlig veldig glad i å bake selv, og synes disse så kjekke ut om jeg skulle

få lyst til å være kreativ med pynting av enten cupcakes, kaker eller hva det måtte være. Ikke minst så denne veldig kjekke ut for å la barna delta på kjøkkenet også – og det er alltid stas.

Kanskje noen av dere synes dette kan være stas også?

Serviettholder med servietter


Jeg har faktisk vært på jakt etter en fin serviettholder en god stund – og selv om mange er sånn passe fine, så har de vi har hatt så langt ikke vært helt 100% ift det jeg har vært ute etter. Så fant jeg altså noe flettet stål på en hyggelig interiørbutikk, og falt pladask. Jaja – rart hvordan man ikke alltid vet hva man skal ha før man finner det? Denne kjøpte jeg altså to av, en til meg selv og en til en av dere. Dette er også kjøpt på Rosenlund Atelier på Flaskebekk (nevnt øverst).

Pukka te


Etter at jeg ble introdusert for Pukka te, drikker jeg svært sjeldent noe annen te. Jeg elsker smakene, at den er økologisk og kun har sunne ingredienser – og så synes jeg det er fint at den er koffeinfri, ettersom jeg er en kaffekjerring også – og får i meg nok koffein i løpet av en dag. Dette er også kjøpt på Rosenlund Atelier på Flaskebekk (nevnt øverst).

NotatbokJeg elsker notatbøker. Jeg skulle helst kjøpt alle fine notatbøker jeg kommer over, bare for å ha de – og for å kanskje bruke de til noe koselig, nyttig eller fint en vakker dag. En bok for èn ting, en bok for en helt annen ting. Jeg er spent på hvem som får denne og ikke minst; hva slags innhold den skal fylles med. Denne er også kjøpt på Rosenlund Atelier på Flaskebekk (nevnt øverst).


Neglelakk

fra Deborah LippmannAt jeg er neglelakkgal har nok de aller fleste fått med seg, så jeg kan naturligvis ikke ha en give away uten et par neglelakker. Dette er to av de nye fargene til Deborah Lippman – nemlig On The Beach og Girls Just Wanna Have Fun. Fantastiske vårfarger …som jeg faktisk ikke har fått sikret meg selv enda, men først er det altså et par blogglesere som skal få disse to og smekre opp neglene sine med. Dette er også kjøpt på Rosenlund Atelier på Flaskebekk (nevnt øverst).

Er det noen som har lyst til å bli med på denne give away’n?

Da kan du legge igjen en kommentar på blogginnlegget som heter Jeg <3 sosiale medier, gi meg gjerne tilbakemelding på hva du synes bloggen min trenger mer av, hva du savner på bloggen (og ja, du får lov til å være med i give away’n om du legger igjen ærlige, konstruktive tilbakemeldinger 😉 og hva du liker best ved bloggen – så er du med i trekningen av disse premiene.

Tenker at jeg foretar trekningen ila førstkommende søndag!

Og folkens;

Kjenner du noen som fortjener en slik overraskelse i posten fra meg, så tips de gjerne om bloggen min!

Nå skal jeg pleie mitt influensahode med en stor kopp Pukkate, mens jeg sjekker ut Anne Lindmo sitt nye talkshow (i opptak). Og er jeg riktig heldig, så blir det litt Ben & Jerry is på meg også…

Lykke til i trekningen alle dere som er med!

Jeg gleder meg til å sende ut pakker!4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page