top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Moro Med Mat
Forresten, til min kjære mamma; Ja, jeg vet – det er ikke pent å leke med maten, men av og til så må det vel være lov å skeie bittelitt ut? Guttene er instruert i at dette ikke skal gjelde på vanlig basis, og særlig ikke på søndagsmiddager hos dere, okay? 😉 Det er jo bare på sin plass at også Linnea skal få være med å leke, og under følger en liten serie med bilder av et av hennes første møter med fast føde. Grøt er gøy!


Først med litt hjelp av mamma. Ganske så god den derre grøten, men med go’plundring innimellom og effektiv geiping, blir det mye griseri.


Tenk, nå er det under 2 uker til denne lille snuppa skal døpes – 14. september, i Vålerenga kirke. Kanskje vi får Einar Gelius som prest denne gangen også? Da har i alle fall alle tre ungene gode forutsetninger for å bli gode Vålerenga-patrioter, selv om vi flytter til Nesodden – for jeg tror nok han legger inn en lavmælt, kort setning om «heia enga» i sin dåpstale 😉 Vi får se! Nå er i alle fall invitasjonene sendt og catering bestilt, så da er det bare kosetingene igjen; Pynting og kaker og sånt. Og tenk, denne gangen blir det rosa… To blå, så en rosa. Nesten litt rart og uvirkelig, egentlig.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page