top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Midtukelykke

Lykken er…


… å vite at det straks kommer tre skjønne småtroll inn døra her hjemme, hver med sitt behov til å fortelle om dagen og få en god mammaklem, før beina raskt fører de videre til lek og samvær med sine søsken.

… å vite at Ekte Mannen har hentet alle de tre småtrollene i barnehage og skole – ikke fordi han må, ikke fordi det er stress og ikke fordi tidsklemma tvinger han til det – men fordi han vil. Den lille stunden ved henting, høre om dagen, turen hjem – den er vidunderlig på dager som denne.

… å ha rester etter søndagens høstkjøttsuppe, nok til hele familien på fem, stående klar på komfyr. Ingen trenger dermed å bruke tid på å lage middag og kan i stedet bruke tiden sammen.

… å tenne stearinlys rundt i huset for å lage en varm og koselige stemning inne, da dagen har vært kald og grå ute.

… å ha rester etter en risengrøtmiddag, som på magisk vis kan bli tryllet til deilige rislapper og dermed fungerer finfint som barnetv-kos for alle fem (Finn-Arve og «Ugler i mosen» er minst like bra for voksne som for barn!).

Hva gir deg en varm hjerterot, et glimt av ekte hverdagslykke? Ønsker alle som måtte dumpe innom her en strålende kveld!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page