top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Mektig mandag og trekning i give away!

I morgen er det mandag …men det er ikke hvilken som helst mandag som står for døren.

Morgendagens mandag er mandagen med stor M. En mandag det skal stå respekt av når jeg er ferdig med den. Den mandagen som dukker opp i morgen har rett og slett et stort press på seg, ettersom den skal sette standarden for de resterende seks dagene kommende uke. Mandagen i morgen skal vise vei, og la tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag tråkke på kjent mark, med klare forutsetninger, utfordringer og målsettinger. Morgendagens mandag skal sørge for at resten av uken går som en lek.

Ettersom de to foregående ukene bar preg av feberjobbing, tannpine og å være lenket til Kleenex-pakkene mine, samt å leke sykepleier for pjuske prinsesse Småtroll, har det meste av jobbavtaler blitt flyttet frem i tid. Ettersom vi om akkurat en uke befinner oss på vei til København til en kort uke med kjæresteferie, betyr dette at omtrent alle avtaler jeg skulle hatt de to foregående ukene, nå har blitt flyttet til nettopp den kommende uken. Og derfor har jeg behov for en mektig mandag i morgen.

Det er heldigvis godt timet at disse siste timene denne søndagen skal brukes på å kåre vinnere i min uformelle og forhåpentligvis koselige give away. En søndag brukt på å få leke julenisse er det som trengs for å være sikker på at jeg får sparket morgendagens mektige mandag igang på skikkelig vis.


Aller, aller først vil jeg takke for alle de varme, rosende, konstruktive og interessante ordene dere har lagt igjen i kommentarfeltet mitt på denne give away’en. Jeg dro ikke igang denne give away’n for å få en boost i kommentarfeltet eller for å fiske ette komplimenter, men jeg takker virkelig for alle tilbakemeldingene dere har gitt meg! Jeg legger rosen rett på hjertet og tar vare på til en regntung dag, og så tar jeg de konstruktive rådene med meg til videre vurdering. Jeg har ikke fått svart på alt, men jeg går tilbake på det innlegget nå, så svar kommer plutselig! Men alle er lest, lagt på hjertet (og hjernen) – så igjen tusen, tusen takk!

Så til trekningen; Jeg har latt tilfeldighetene råde i forhold til hvem av dere som vinner hva. Det er kjempefint om alle som vinner kan sende meg en epost med hvilke postadresse dere ønsker gaven sendt til, så skal jeg sørge for at pakkene kommer i posten om kun kort tid.

…and the winners are…

Gratulerer til alle vinnerene

– håper dere får glede av gaven!

Husk å send meg postadressen deres!

Til dere som nå helt sikkert lurer på om jeg har havnet oppi et slags bildepresentasjonsbonanza;

ja, jeg har endelig fått kjøpt meg Photoshop Elements og har så vidt begynt å utforske og lære meg hvordan dette verktøyet fungerer. Jeg klarte har rett og slett ikke la være å utnyttet dette blogginnlegget hardt og brutalt i så måte. Det tar nok lang tid før bloggen får så mange farger og bokser i seg igjen… 🙂

Nå skal denne kroppen finne EkteMannen for en halvtimes tv-titting, før kroppen videre skal finne sengen for å lade batterier til den hektiske uken jeg har foran meg. Hektisk, men gøy – jeg bare kjenner det på meg!

Håper dere får en strålende uke alle sammen!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page