top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Meet the new Erik Poppe

Okay, ikke helt Erik Poppe enda (nå må jeg få sett deUSYNLIGE snart!), men jeg er i alle fall klar for å lage små videosnutter nå. Jeg har nemlig fått meg nytt digitalkamera! Det vil si, Ekte Mannen og jeg har gitt hverandre det i gave til jul – og vi har selvfølgelig tenkt til å begynne å bruke det med en gang. Man er da praktisk. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har ønsket meg dette mye med hensyn på bloggen – at jeg kan ha det med meg over alt, ta helt greie bilder (men ikke like gode som med speilrefleksen som vi er så fornøyd med) og ikke minst; for å lage små videosnutter til bloggen.

Da jeg stod i butikken for å kjøpe dette kameraet, frittet jeg han fotofyren for mest mulig informasjon. Viktig å vite at det er det riktige kameraet og at det ikke er totalt avlegs om 2 måneder. I alle fall; Der stod jeg da, vurderte opp og ned i mente. Og så sa han;

«Ja, og så har den en utrolig barnslig funksjon. En såkalt YouTube-funksjon, som gjør at man kan ta opp videosnutter veldig enkelt, pakket ned til YouTube-format og som gjør det enkelt å få det online kjapt og greit.»

Solgt! Ikke det at jeg har planer om å legge ut en eneste video på YouTube, men det var jo nettopp det med enkelt å få ut videosnutter på bloggen som var litt av hovedsaken for min del, og da er det jo bare å slå til. Selv om jeg ikke helt vet hvordan jeg skal håndtere den ‘barnslig’-delen. Kan jo ta det som et kompliment, så blir dealen enda bedre. Barnslig = ung, eller hva?

Så… Without further ado; Starring: Linnea og Skalken

Om filmen: Linnea har fått sin første tann. Faktisk er tann nr 2 rett rundt hjørnet. Og det er visstnok ikke bare-bare å skulle spise en skalk i denne tilstanden. Hovedtråden i filmen er den stadige balansegangen mellom å kaste seg over den elskelige Skalken og det å ta hensyn til seg selv og helsa si (tannfrembrudd, that is).

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page