top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Med blanke ark og farge stifter til; En bloggkavalkade

Jeg elsker starten på et nytt år. På samme måte som jeg elsker blanke ark. Totalt uberørt av menneskehender, ukludret av brutte løfter, dårlige erfaringer eller vonde opplevelser. Ligger hvitt og uskyldig foran oss og vi kan drømme om at de beste og mest fantastiske opplevelsene skal komme og gi farge på arket året gjennom.

Nytt år betyr ny kalender. Ny almanakk klar til å bli fylt med spennenede og hverdagslig innhold. Sort penn for hverdagslige ting, rød ring rundt ting som er viktig at vi husker – og ved årets slutt, kan vi bla gjennom almanakken og huske mye av det vi har opplevd i året som har gått.


FebruarSå. Det var vårt 2009, eller i alle fall deler av det. Jeg føler meg overbevist om at 2010 komme til å bli fylt av vel så mye farge, glede, gode mennesker, fine opplevelser, rare tanker, finurligheter, teite tanker og store utfordringer, som det 2009 ga oss.

Og jeg gleder meg til alt sammen!

Ønsker de fineste leserene i hele verden det aller, aller beste for 2010! Håper dette året blir selveste Året over alle år for dere og at det dere ønsker dere aller mest på jord, går i oppfyllelse. Fordi dere fortjener det…

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page