top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Massasjestav og andre elektriske hjelpemidler

Ok greit, en smule suspekt tittel på dette innlegget og man kan beskylde meg for å lage «Se og Hør»-overskrifter for å trekke nye lesere (om jeg klarte det så vær velkommen nye lesere!), men det er faktisk akkurat disse tingene dette innlegget skal handle om; Massasjestav og andre elektriske hjelpemidler.

Det har seg nemlig slik at denne husfruen begynner å trekke godt opp i årene. Nuvel, muligens en liten overdrivelse (jeg liker i alle fall å mene det), for jeg er er enda ikke 35 år. Dog, det merkes at man har født tre barn, at man har en hektisk hverdag med mye koordinering, planlegging og organisering, at man ikke rører seg så mye som man aller helst skulle og så videre. Derfor kommer min massasjestav så utrolig godt med! Dette er en massasjestav til ømme skuldre, vond rygg og hovne bein – faktisk til stort sett hele kroppen. Ja, kanskje bortsett fra akkurat som det mange tenkte da de først leste massasjestav, men jeg skal definitivt ikke legge meg opp i andres bruk av dette vidunderet.


Jeg har prøvd noe tilsvarende fra OBH Nordica et par ganger, en hadde til og med med to ‘hoder’, men ingen av de har samme tyngde, kraft eller effekt som denne massasjestaven min. Massasjestaven fungerer strålende om man har en Ekte Mann eller annen omtenksom karakter i nærheten, som har lyst til å gi en sliten husmor noen minutters velfungerende massasje, men mye, mye viktigere; Denne går det faktisk helt fint an å operere på egen hånd! Det er noe med tyngden på den, utformingen av den og det at man rett og slett kan legge den bak ryggen, lene seg inntil sofaputen eller noe tilsvarende – og så får man en helt fin effekt!

Når jeg skrev ‘andre elektriske hjelpemidler’ så er det faktisk også helt legitimt lokket. Vi var så heldige / ufornuftige at vi kjøpte oss endel nye møbler og nytt utstyr da vi flyttet inn i BoligDrømmen vår og en av de aller, aller, aller beste kjøpene våre, var vår håndstøvsuger; Electrolux Ergorapido.


Sånn – det var denne husmoras tips til en enklere og mer behagelig hverdag, med senkede skuldre og smulefrie gulv. Er det ikke det vi alle drømmer om da?

Og til de som måtte lure; Nei, jeg er ikke sponset av noen som helst. Jeg skriver om de tingene jeg liker og som jeg vil spre det glade budskap om – det være seg kinofilmer, bøker, husholdningsartikler eller hva som helst …»og navna må jeg jo ha’ me’!»

13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page