top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Lykketips og villrede

Akkruat nå er jeg litt i villrede. Jeg befinner meg i et slags vakumhull i livet mitt og gleder meg til energien igjen kommer deisende og drar meg opp og ut og frem igjen. Villrede-delen av dette består i å avklare årsaken til dette vakumet. Jeg mistenker at jeg ikke reagerer spesielt bra på pollen og / eller dets like, og vurderer derfor å medisinerer meg selv. I ekte Dr. House MD-stil. Første stille diagnose basert på symptomer, så anta sykdom, så teste medisin for disse antatte sykdommene – og så se om det var de antatte sykdommene basert på om medisinen virker eller ikke. For ordenlig legebesøk, det har man da slettes ikke tid til – så takk meg til Dr. House MD. Jeg liker den karen. Derimot hevdes det fra nære kilder at pollenspredningen slettes ikke er spesielt sterk (høy?) nå, så kan hende det ikke er allergi likevel. Og hva skyldes da mine tette bihuler, bomullen i ørene og min manglende energi?

Uansett; En ting jeg er 100% sikker på, er at mine symptomer forsvinner, eller i det minste blekner, når jeg er sammen med andre mennesker. Det kan være lystige lag, det kan være koselige middager eller det kan være et glass hvitvin i bølgeskulpen på Signalen med den fineste Mammadamen jeg vet om! Heldigvis har jeg fått booket inn en slik bølgeskvulpdate i morgen kveld, så mest sannsynlig er jeg symptomfri ila morgendagen. Gleder meg allerede!


Og når vi først er inne på denne fine Mammadamen; er du klar over at denne damen nå har produsert nesten 100 lykketips? Og at hun nå gir de ut i bokform? Hatten av og all ære til deg, kjære Mammadame. Dette temaet skal utbroderes i det videste i morgen kveld, men aller først vil jeg la mine lesere være med og ta et lodd i konkurransen om 3 eksemplarer av denne fine boken, inne på Mammadamens blogg.

Klikk på bildet eller en av linkene over, legg igjen en kommentar inne hos henne og legg deg til som følger – så er du med i trekningen av en av tre bøker hun gir ut til sine blogglesere.

Lykke til, til oss alle sammen! …og om jeg vinner lykketips-boken eller ikke; jeg kjøper anturligvis boken uansett og sikrer meg en fin fordeling av lykke utover mine uker i all evig tid. Det håper jeg mange andre av dere også gjør!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page