top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Lykken er…


Slike stunder er virkelig helt uvurderlige!

Jeg klarer forresten ikke å la være… Jeg må fortelle dere litt mer om min fantastiske perm. Eller vent, jeg kjøpte visst to permer. På en bytur på torsdag havnet vi innom en helt fantastisk butikk, Bookbinders DesignByporten. Den butikken er som laget for meg; Firkantet, struktur, kontormateriell…. Bedre blir det ikke! Jeg fikk kjøpt meg to permer, en grå som jeg skal bruke som inspirasjonsperm for interiør, oppussing og innredning til huset vårt på Nesodden (derfor bunken med interiørblader som jeg skal rive ut og tegne og fortelle til) og en perm jeg skal samle matoppskrifter i. Helt fantastisk, jeg blir glad bare jeg ser de ligger der på bordet og venter på meg. Godt at vi er snødd inne denne helgen, så får jeg forhåpentligvis tid til å pusle litt med dette…

Håper alle har en nydelig helg!


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page