top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Lun og varm fredag


Deilige, deilige høsten… Jeg er egentlig en vår- og sommerperson, men jeg må si at jeg finner flere og flere gode grunner til å like høsten også. Endelig er det mørkt nok til å kunne tenne stearinlys og kose seg under pledd med en deilig stor kopp te. Endelig kan jeg begynne å bruke de fine, nye skjerfene i morsomme farger. Og endelig er det full på sin plass å legge en deilig babykropp på lammeskinnet, ikledd ull fra topp til tå og med nye strikkasokker på. Disse sokkene har jeg falt fullstendig for. De er faktisk kjøpt på H&M, men jeg synes de varmer godt, er nydelige å se på og de sitter godt på en lubben babyfot. Linnea har de i tre forskjellige farger og vi bruker de stort sett hver dag. Som en liten kuriositet kan jeg legge til at dere med et godt trent øye, kan se et aldri så lite hull i den ene sokken til Linnea. Hvor søtt er ikke det? Dette er helt nye sokker, så hullet var nok der fra starten av – men det ser ikke sånn ut, eller hur? Det ser ut som min snart 5 mnd gamle baby har slitt hull i ullsokkene sine. Og at mamma må frem med stoppenåla. Sånt liker jeg. 

Linnea er litt varm, tett i nesa og hoster litt surklete i dag – men er like blid. De små ekstra rosene i kinnene synes jeg bare er kledelige og så lenge hun klarer å sove og spise greit, så smiler vi stort og setter kursen for Nesodden i morgen. Til den mye omtalte bursdagsfeiringen til Sara på lørdag og til lammemiddag søndag med noen av de menneskene vi er så veldig, veldig glade i; Jannicke og Esben, Marianne og Tiril (Tom kan dessverre ikke), mamma og pappa – vi gleder oss til å se dere alle igjen!

God helg folkens!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page