top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Loppisfunn

Denne våren hadde vi planer om å dra på flust av loppemarkeder. En liten strek i regningen viste seg da vi kom over Loppemarkeder i Oslo, først via Twitter og siden bloggen deres, og oversikten deres viste at Selveste Loppemarkedsesongen i Oslo var akkurat i de helgene vi stod på hodet i pappesker og flyttet. Det ble ikke funnet tid til den slags trivelige sysler og loppemarkedene forble ubesøkt av oss. I ettertid har vi også kommet over den enda større oversikten, geografisk sett; Loppemarked.info – så nå skulle vi ha riktig så god oversikt over kommende loppiser, hadde det bare ikke vært for at (hoved-)sesongen for loppis er over…

Likevel; En av de første helgene vi bodde her på Nesodden ble det arrangert en helt fantastisk festival, Tangenfestivalen – arrangert av og med ungdomskoleelever på Nesodden. Massevis av underholdning for ungene, god mat og god musikk. I tillegg til denne festivalen ble det arrangert loppis …og endelig kom vi oss på loppis!

Jeg sikret meg en kasse med norgesglass for 50 kr (jeg har en plan bak de mange norgesglassene – vent å se), samt at jeg sikret meg en glassbolle, en liten glasskål med lokk og en te-/kaffekjele. Vet ikke om dette har noen verdi sånn egentlig, for jeg har jo null peiling på gamle ting, men jeg fant de i «Skattekammer»-delen av loppemarkedet og jeg syntes de var fine, så da fikk de være med hjem.Jeg gleder meg til jeg finner et perfekt sted til disse tingene i mitt nye hjem!

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page