top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Logokonkurranse


Ettersom jeg nå er på desperat jakt etter veiledning, tips og råd ang min logo (og for så vidt designen på det som skal bli min nye hjemmeside – www.valen-utvik.no), så overfører jeg premien fra navnkonkurransen til en logokonkurranse.

Jeg er ikke spesielt kravstor, synes jeg selv i alle fall. Jeg vil ha navnet Valen-Utvik og ser for meg V og U ganske ‘overdrevent’ store. Jeg leker også med en tekst under selve firmanavnet ‘a different point of VU’ – men også her har jeg ikke bestemt meg og er åpen for innspill.

Jeg har ikke bestemt meg for farger, fonter eller noe annet – vet heller ikke hvordan designet på min hjemmeside blir, men jeg håper på innspill og råd på dette underveis. Kul logo kan føre til kul design på hjemmesiden – kanskje?

Et tips jeg har fått, er å bruke lydskrift på V og U – men det vet jeg ikke hvordan ser ut engang, men det kan kanskje være en god ide?

Håper på innspillene deres folkens! Har allerede fått to ‘påmeldte’ – men avhengig av hvor mange bidrag jeg får og om jeg faller pladask for en eller ikke, så ser jeg for meg å ha en avstemming på bloggen her over de bidragene jeg liker best. For å høre hva dere fine lesere synes…

Jeg ser for meg at dette kan lages i alt fra Picasa til Photoshop, og det meste i mellom sikkert – men jeg føler ikke jeg har kompetanse nok i disse programmene til å få til noe som blir fint nok.

Send bidrag til astrid.valen.utvik @ gmail.com – innen fredag 29.01.

Håper på bidraget ditt!

Som dere ser av knappen øverst i innlegget her, så er jeg altså nominert i en kåring i den fine bloggen til ForeldreManualen om å bli Årets Mest Inspirerende Blogg. Jeg har vel ikke de største ambisjonene om å vinne – det ser ut til at en annen blogger har dratt fra for lenge siden, men om du har lyst til å stemme på denne lille bloggen, så synes jeg det veldig stas – klikk i så fall her!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page