top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Logokonkurranse


Jeg prøver igjen; Denne bloggen har allerede huset en header-konkurranse (med stort hell, synes jeg selv – takk igjen til Jannicke og Esben!) og en bedriftsnavn-konkurranse. Sistnevnte gjorde at jeg fikk inn mange gode og kreative navnforslag til mitt firma, men etter mye frem og tilbake endte jeg opp med å kalle firmaet mitt Valen-Utvik. Med andre ord; Premien, en gave evt et gavekort på 1000 kr, ligger fortsatt i potten – og slikt kan vi ikke ha det.

Ettersom jeg nå er på desperat jakt etter veiledning, tips og råd ang min logo (og for så vidt designen på det som skal bli min nye hjemmeside – www.valen-utvik.no), så overfører jeg premien fra navnkonkurransen til en logokonkurranse.

Jeg er ikke spesielt kravstor, synes jeg selv i alle fall. Jeg vil ha navnet Valen-Utvik og ser for meg V og U ganske ‘overdrevent’ store. Jeg leker også med en tekst under selve firmanavnet ‘a different point of VU’ – men også her har jeg ikke bestemt meg og er åpen for innspill.

Jeg har ikke bestemt meg for farger, fonter eller noe annet – vet heller ikke hvordan designet på min hjemmeside blir, men jeg håper på innspill og råd på dette underveis. Kul logo kan føre til kul design på hjemmesiden – kanskje?

Et tips jeg har fått, er å bruke lydskrift på V og U – men det vet jeg ikke hvordan ser ut engang, men det kan kanskje være en god ide?

Håper på innspillene deres folkens! Har allerede fått to ‘påmeldte’ – men avhengig av hvor mange bidrag jeg får og om jeg faller pladask for en eller ikke, så ser jeg for meg å ha en avstemming på bloggen her over de bidragene jeg liker best. For å høre hva dere fine lesere synes…

Jeg ser for meg at dette kan lages i alt fra Picasa til Photoshop, og det meste i mellom sikkert – men jeg føler ikke jeg har kompetanse nok i disse programmene til å få til noe som blir fint nok.

Send bidrag til astrid.valen.utvik @ gmail.com – innen fredag 29.01.

Håper på bidraget ditt!

Som dere ser av knappen øverst i innlegget her, så er jeg altså nominert i en kåring i den fine bloggen til ForeldreManualen om å bli Årets Mest Inspirerende Blogg. Jeg har vel ikke de største ambisjonene om å vinne – det ser ut til at en annen blogger har dratt fra for lenge siden, men om du har lyst til å stemme på denne lille bloggen, så synes jeg det veldig stas – klikk i så fall her!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page