top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Litteratur, film og folk

For en deilig dag! Vi holder vanligvis sammen vi fem i denne familien og gjør det aller, aller meste sammen – det være seg dagligvarehandling, leking, aking, henting i barnehage eller hva det måtte være. Men; I dag bestemte vi oss for å dele oss. Ekte Mannen holdt en småsnørrete prinsesse hjemme og benyttet samtidig dagen til å få unna litt flytterydding på diverse barnerom. Jeg tok med meg Noah og Lukas, til sentrum av Oslo til en hel dag dedikert til deilig kultur.
Videre gikk turen til Felix kino hvor Madagaskar 2 stod på programmet. Strålende film syntes både voksne og små gutter, selv til tross for at den aller minste gutten ble så fryktelig, fryktelig trøtt i løpet av filmen. Faktisk så trøtt at han sovnet da det var ca 30 minutter igjen. Men det gjorde slettes ingenting, for hva er vel bedre enn en varm, sovende barnekropp når moren egentlig syntes at det var litt kaldt i kinosalen? En slik kar på fanget er bedre enn hvilket som helst pledd.


PS Jannicke: Da Noah og Lukas skulle oppsummere dagen for sin far under kveldsstellet, kom følgende setning: «Pappa, tante Jannicke fortalte noe utrolig morsomt! Det var om en gutt som ble stengt inne på do av noen gutter, og så måtte han gå ut for han skulle se på en kjendis. Og da gikk han ut gjennom bæsjen i do!» — historien gjenfortalt av guttene, akkopagnert av høylydt fnising. (Ref. til dere «uinnvidde»: Jannicke gjenfortalte litt av handlingen i kinoaktuelle Slumdog Millionaire.

…og forresten; Jeg skal heller ikke stikke følgende under en stol; Det var en nydelig, deilig bonus å komme hjem til ryddig leilighet, nyryddede barnerom og en sovende prinsesse som faren kunne fortelle at hadde storkost seg i hele dag.

Så det var det – vi anbefaler egentlig hele løypa vi har vært igjennom i dag vi!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page