top of page
 • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Listefyll er finfint fyll

Noen dager er det helt perfekt å bli oppfordret av fine, fine Mammadamen til å lage en liste som jeg så skal dele med mine blogglesere. I dag er det definitivt en sånn dag. Sykt barn hjemme, som ikke er så fryktelig syk likevel. Faktisk så lite syk at han skravler i ett enda kjør, leker og herjer og koser seg glugg. Da blir det lite tid til finurlige bloggtanker, men desto mer tid til leking, baking og kosing. Og altså tid til listelaging. Det er det strengt tatt alltid tid til.

Skriv 3 ting du husker som det var i går: Nå husker jeg ofte ikke det som var i går, så sånn sett har jeg dårlig utgangspunkt for denne delen.

 1. De tre gangene jeg fikk mine barn lagt i armene mine for aller første gang. Tårer og latter og gjenkjenning og alvor og observering og glede og enorm, enorm stolthet.

 2. Bryllupsdagen vår, fra ende til annen. Den utrolig gode følelsen av å føle seg latterlig pen og i fokus.

 3. Dagen da eldstemann ble skolegutt. (Artig fotnote her: I dag leste mellomstegutt mange ord, helt av seg selv – 4 år gammel! Jammen en fordel å ha skoleguttstorebror.)

Skriv 3 ting du misliker:

 1. Fokus på det negative, det vanskelige, det som kan gå galt

 2. Mennesker som tror de er bedre enn andre mennesker bare fordi

 3. Sylteagurker og andre ulumskheter (dvs mat i lake)

Skriv 3 ting du liker godt:

 1. At vi koser oss med hverdagene våre

 2. Å samle gode venner og fin familie til hyggelige lag

 3. Å skape. Det være seg alt fra å skape koselige stunder med barna, noe nytt av noe gammelt, noe gammelt av noe nytt, noe godt (mat) eller å skape struktur, orden og effektive løsninger jobbemessig

Skriv 3 fine blogger du besøker ofte: – og så legger jeg til kriteriet; …som jeg ikke har linket til ellers i dette innlegget, så blir det litt nytt også. Det skal sies at jeg leser mange blogger, ofte via min Google Reader, så disse tre blir bare et snevert lite utvalg. For øvrig kan du ta en titt på mitt innlegg med blogganbefalinger her.

 1. Flinke Pike – jeg ligger sykt på etterskudd med lesing av innleggene hennes, men det hun skriver om er nært, viktig og utrolig ærlig

 2. Pepperkverna – ja, jeg leser mange matblogger og finner mye inspirasjon i disse. Denne er en av de beste med både vanskelig & spesielt og enkelt & greit.

 3. Emmelines – jeg leser mange interiørblogger, men få skriver både fint og morsomt. Det gjør Emmeline.

Skriv ned 3 sanger du hører på for tiden: Bytter til tre artister jeg hører på for tiden, jeg – henger meg ikke spesielt opp i sanger.

 1. Alltid John Mayer, passer til enhver anledning.

 2. Nylig oppdaget Melody Gardot

 3. Paolo Nutini – og den siste plata hans er intet mindre enn magisk

Skriv 3 tv-programmer du følger med på:

 1. House M.D. — fantastiske mannen.

 2. Grey’s Anatomy — deilig tirsdagsunderholdning

 3. Xfactor — selv om veldig mye irriterer meg ved dette programmet

Jeg vil oppfordre de fine bloggene Fru Fly, Fru Storlien, Lisbeth sin lille verden, Lyst på livet, Thomas Leikvoll og eventuelt alle andre som kunne tenke seg å svare på denne. Tips meg gjerne i kommentarfeltet om du tar utfordringen eller ikke, så kan jeg gå inn og snoke på svarene dine!

Ha en strålende mandagskveld!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page