top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Lidenskap for The List


Yup, jeg er igang igjen. De som kjenner meg godt vet at jeg elsker lister. I mitt hodet finnes det ingen situasjon som ikke blir bedre av at det lages en liste om det. En stressende hverdag med tusenvis av husmoroppgaver foran meg? «Vent litt, jeg burde strukturere dagen min med en liste. Jeg gjør det mens jeg tar en kopp kaffe og leser litt blogger.» Jeg har skjønt at jeg muligens er litt ekstrem på dette feltet, men nå har jeg funnet ut at det er flere på samme nivå som meg – og som også blogger om det. Fantastisk! Og ja, vi burde vel danne vår egen forening, så vi får snakket ut med likesinnede. Kanskje jeg får noen knakanes gode listetips i en sånn forening?

Men i alle fall; De som har vært på besøk hos oss i det siste har sett at de samme punktene har stått på tavla vår i gangen veldig lenge. Faktisk så lenge at det jeg hadde skrevet med overheadpenn, ikke ville vaskes bort. Men med litt sterkere middel enn vann på kluten, fikk jeg tømt tavla. Og så …fylt den opp helt på nytt! Herregud for en digg følelse det gir meg. Hver gang jeg går forbi tavla i gangen, tar jeg et raskt blikk bort, og føler et akutt stikk i hjertet av ren og skjær lykke. Jeg har egentlig ikke fått gjort spesielt mye i dag sånn utenom denne tavleryddingen, men likevel føler jeg dette har vært en utrolig produktiv dag. Fine lista…

Man skal ikke kjimse av strukturering. Bare vent å se – snart hakes punkt for punkt av! Stay tuned…

Og for dere spesielt interesserte; Trykker dere på bildet, får dere se det i stort format – og da får dere sett hva som står på alle punktene mine! Kan bli en interessant debatt rundt noen av disse punktene, tenker jeg.

Update: Goda har skrevet om min helt naturlige trang til å skrive lister inne på sitt bakrom

PS Crazy-Cat-Lady og Goda; Tror dere Den Gule Bilen har plass til meg også?

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page