top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Libertine – en liten perle

I begynnelsen av sommerferien vår var vi så heldige at vi ble invitert opp på gode venners hytte på Sjusjøen. Disse vennene våre bor til vanlig i Bergen og det er dermed alt for sjeldent vi sees, så til tross for mange spennende aktiviteter og muligheter for ting å gjøre i området, så endte vi stort sett opp med å kose oss, spille kort og bare være sammen.

Men en utflukt hadde vi og det var inn til Lillehammer sentrum.En koselig by som vi har vært i noen ganger før, men med innlagte kaffe- og ispauser, rolig sulling og dulling nedover hovedgaten, så gjør det ingenting at man har vært der før. Når man i tillegg kommer over en liten perle av en interiørbutikk, så klapper man i hendene og sier seg godt fornøyd!Libertine (har facebookgruppe her) ligger i en tverrgate på hovedgaten i Lillehammer, en liten bratt bakke opp og vips – så er man midt i en deilig blanding av Tine K Home, Rice, Broste, Renée Voltaire og mange andre fine leverandører. Jeg spurte pent om jeg fikk ta noen bilder av de fine tingene og det fikk jeg. I følge eieren bak disken så hadde det for kun kort tid siden vært en japansk blogger som også ville ta bilder og blogge om butikken deres, så jeg tror han syntes bloggverden var virkelig spennende.
Uansett, om du er i Lillehammer og har lyst til å legge turen innom en skjønn, liten butikk – så anbefaler jeg Libertine på det varmeste! Vi fikk med oss noen fantastiske, store kopper fra Rice, med en mugge til, i herlig, uknuselig melamin og dette brukes daglig her i huset av både barn og voksne.

Av og til skulle jeg jammen ønske jeg hadde en lommebok som fyllte seg opp helt av seg selv etterhvert som jeg forskynte meg av penger fra den… Mon tro om slike finnes?

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page