top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Lenas brukt- og antikkbutikk

Mange av oss har en drøm om å starte noe for seg selv. Flere jeg kjenner har lyst til å starte bokkafé (inspirert at vi har vokst opp med Friends, kanskje?), interiørbutikk eller noe annet som er koselig, kreativt og har en viss grad av frihet og selvbestemmelsesrett involvert.


En som faktisk har gjort akkurat dette, er fineste Lena! Jeg har skrevet om henne på bloggen før, til og med vist frem bilder fra huset hennes, og at hun er opptatt av fine møbler, gamle snurrepiperier og har et godt øye for hva som er ordentlig gammelt og fint, det er det ingen tvil om. Nå har hun altså startet butikk!


Sammen med sin svigermor kjøper hun inn fine gamle ting og selger de videre. Hun er så heldig at hun bor på går og har en låve som er nyoppusset i butikkøyemed, så her ligger forholdene virkelig til rette for å ta seg en hyggelig butikktur og suge til seg inntrykk og inspirasjon! Noen ting pusser de opp før de selger de videre, andre ting henter de hjem fra Sverige, Danmark eller andre steder – og noen ting lager de faktisk selv også.Låven var så fylt med fine ting at vi gikk runde på runde på runde for å forsøke å få med oss alle detaljene, alle tingene og all stemningen som var der. Jeg er sikker på at vi måtte gått mange flere runder om vi skulle fått med oss alt, men jeg bekymrer meg ikke; De har planer om å ha åpent i helgene fremover, sånn når det passer seg – akkurat slik det skal være for små, sjarmerende brukt- og antikkforretninger.Vi fikk beskjed å følge med når skiltet stod fremme nede ved veien, men for de av dere som ønsker dere litt mer forutsigbarhet i forhold til et plutselig besøk, så anbefaler jeg dere å spørre meg, så skal jeg kontakte Lena og avklare åpningstidene – spesielt for dere!
Så altså, om du liker slike butikker og om du bor på Nesodden eller kunne tenke deg en tur til Nesodden, så anbefaler jeg virkelig at du tar turen innom disse damene her. Jeg var der på åpningsdagen og rasket med meg både tallerkenhylle, fantastisk bilde, en sinkbalje, et potetmål og noen andre småting – og jeg skal vise frem flere av disse tingene når jeg får de på plass i huset. Kanskje til helgen?Enn så lenge får dere se på tingene som dere ser på bildene til dette innlegget og så beklager jeg den dårlige kvaliteten på de. De er tatt med mobilkamera og det var en ekstrem regnskur da vi var der, så det er nok dugg på linsen min. Akk ja, vi kan kalle det at jeg har redigert bildene med romantisk slør..

Lykke til med butikken, Lena – jeg kommer tilbake ved første og beste anledning!

15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page