top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Koselige tilbakemeldinger er alltid godt

Etter at jeg fikk en utmerkelse for nærhet i bloggingen min av Solskygger, har jammen meg andre blitt bitt av basillen. Noen mener slike ‘awarder’ eller utmerkelser er som kjedebrev på mail, og det er godt mulig det, men jeg velger å se på de som en positiv feedback fra noen som leser bloggen min – og ikke minst; Som en strålende anledning for meg til å skryte litt av noen blogger som jeg leser. Sånn sett kan jeg kanskje klare å tipse noen av mine lesere om noen gode blogger og da føler jeg målet er nådd.

Men altså – jeg fikk en utmerkelse lik den nevnt over og denne gangen av CamKarMir som har intet mindre enn to blogger; CamKarMir og MammaGlemmer. Det var sistnevnte blogg som fikk utmerkelsen og som ga den videre til meg – tusen takk for det! Du var en av de første som linket til bloggen min og jeg setter stor pris på dine kommentarer og fine ord!


Og så fikk jeg en ny utmerkelse, faktisk en Nobelpris i mammablogging! Det var Sulvis som ga meg denne, en aktiv blogger som skriver om mye variert, så det er bare å gå inn og ta en titt. Tusen takk for utmerkelsen!

Fantastisk kreativ utmerkelse forresten, men jeg vet nå ikke helt om jeg føler jeg fortjener en Nobelpris for mammabloggingen min. Jeg samler bare opp tips, råd og vink fra forskjellige folk og forskjellige steder og deler informasjonen her med dere alle – men om dette er av nytte for dere leserene, så er det jo absolutt ingenting bedre enn det! Det er jo derfor jeg forsøker…

Denne utmerkelsen gir jeg gjerne videre og det er mange som utmerker seg innenfor mammablogging, men jeg vil trekke frem Foreldremanualen (mange fine tips for oss småbarnsforeldre) og Sokken med sin blogg, Solskygger. Sokken vil jeg trekke frem fordi hun av og til blogger om hvordan det er å være mamma til litt større barn enn det vi har akkurat nå. Måten hun skildrer sitt forhold til sin datter, gjør rett og slett at jeg krysser fingre og tær for at jeg får et tilsvarendre forhold til mine tenåringsbarn etterhvert.

Så, ut og lese flere blogger folkens! Det er jo så mye å bli inspirert av, så mye å lære!

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

En bisarr dag

Dagen i dag, totalt sett, har virkelig vært helt bisarr. Fra å ha en fredelig og rolig frokost med få planer for dagen. En rolig start med prat rundt bordet om hvorvidt vi skulle sette bolledeigen før

Comments


bottom of page