top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Konkurranseinnstinkt; Ready, get set, GO!

Whæææ… I morgen er det klart for min pulje i Tordenbloggen. Det er 7 blogger til i denne puljen, så det skal selvfølgelig godt gjøres å karre seg videre. Har ikke vist meg særlig aktiv rundt i denne bloggverden før ganske nylig egentlig, så har ikke helt de store ambisjonene for å gå videre. Men; Jeg skal selvfølgelig ikke si at det hadde vært moro om denne konkurransen hadde betydd noen nye bekjentskaper her inne på bloggen min. På samme måte som jeg har oppdaget mange nye perler etter all klikkingen min rundt i bloggverden. Jeg er innom alle bloggene som er i puljen før jeg gir min stemme, og hvis flere gjør som meg – så betyr det litt ekstra folk innom meg i morgen. Så hva skal jeg gjøre? Prøve å skrive 100 gode, morsomme, intelligente og spennende innlegg til i morgen? Som nevnt i forrige innlegg hadde jeg en date med McDreamy nettopp, og nå trenger jeg min skjønnhetssøvn, så blogg-o-mani får bli med tanken.

Men – om noen nye bekjentskaper forviller seg inn hit i morgen; Hjertelig velkommen! Håper du finner noe lesbart og hygger deg på samme måte som jeg hygger meg med å skrive denne bloggen.

Og nå; Natta!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

En bisarr dag

Dagen i dag, totalt sett, har virkelig vært helt bisarr. Fra å ha en fredelig og rolig frokost med få planer for dagen. En rolig start med prat rundt bordet om hvorvidt vi skulle sette bolledeigen før

Commentaires


bottom of page