top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Konkurranse – lage bloggheader

Herved erklærer jeg min Header Konkurranse for åpnet!

Hva er header, sier kanskje du? Ser du skyene som nesten ligner englevinger øverst på bloggen min? Det bildet samt teksten oppå er min header i dag. Og selv om jeg liker den (tatt og redigert bildet selv – ganske stolt…), så føler jeg at nå på høsten og med vinteren som kommer oss i møte, så ønsker jeg meg en ny header.

Jeg har følgende ønsker for min nye header;

  1. Vil gjerne at den skal representere meg og bloggen min (ting jeg skriver om, er opptatt av osv)

  2. Vil gjerne ha den litt større enn den er i dag, så den dekker mine tre tekstkolonner

  3. Vil beholde min hvite bakgrunn, men kan endre farge på overskrifter (nå lyseblå)

Se det, ikke så mange ønsker og krav det, eller hva? Dere står fritt til å bruke bilder (og evt tekst) dere finner på bloggen min til dette formålet. Nå er altså konkurransen åpnet. Det vil si at jeg mottar deres bidrag på mail astrid.valen.utvik@gmail.com – og skulle jeg mot formodning få inn endel bidrag, så kan det rett og slett jeg lager en avstemming her på bloggen for å se hva dere liker best.

Til slutt vil jeg kåre en vinner – som vil få en premie tilpasset etter hva jeg tror akkurat DU vil like!

Sounds good people?

Spent nå altså! Har jeg mange nok lesere til dette, tro? Er dere tekniske nok til å lage bilder? Spent, I tell you! Konkurransen er åpen til fredag 6. novemer – og så har jeg forhåpentligvis ny header i løpet av neste helg.

Spennende…

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page