top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Klar, ferdig …full fres!


Nå er en ukes vinterferie snart ved veis ende. Vi har vært hjemme alle sammen i en hel uke og selv om vi ikke har gjort de store sprellene og selv om jeg har jobbet en god del med mine kundeprosjekter, så føler jeg likevel at vi har hatt en deilig vinterferie sammen.

Vi har spist sen frokost hver dag, gått i koseklær, spilt kort og vært oppe alt for sent. Vi har hatt litt besøk, vært litt småsyke, kjøpt friske blomster og fått unna noen småprosjekter her hjemme. Det vil si, Ekte Mannen har fått unna noen småprosjekter mens ungene har fått spille litt på datamaskinen eller se en film, sånn at husfrua har fått noen timer foran pcen med jobb. Og så har det vært OL og i dag har de aller fleste litt mørke ringer under øynene etter å ha sittet oppe alt for sent for å se på curlingutta ta en strålende sølvmedalje. Men, jeg vet ikke om det er OL som har inspirert de eller ikke, men selveste mormor har vært ute og akt med guttene denne vinterferien! Med rapport fra guttene om at «Mormor kjørte ned bakken! Det hadde ikke dere turt!» Sånt skjer bare om man har en rolig vinterferie uten store planer sånn at ting kan tas litt på sparket.


Men – nå er det slutt, nå er det tilbake til hverdagen med skole, barnehage og 2 x jobber. Matpakker skal smøres i kveld og klær må finnes frem …men ikke riktig enda. Enda noen timer skal vi nyte at vi kan si vi har vinterferie og enda noen timer til kan vi ta livet med ro og late som det er vi ikke husker hvilken dag det er – for dagene går jo i ett når man har ferie, eller hva?


God søndagskveld, folkens!

(Bildene i innlegget er av noen fantastiske tulipaner jeg måtte sikre meg på fredag. For – kommer ikke våren til oss ute, og det ser det virkelig ikke ut til at den har noen planer om å gjøre – ever!, så får jeg sørge for at vi får litt vår inne. Nå trenger vi farger og solskinn!)

3 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page