top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Juleklippen

Våre barn har hår som vokser fort. Veldig fort. Eller det vil si; Jeg sier at det vokser fort fordi det føles sånn. Men om man snakker med profesjonelle, også kalt frisører, så vil de muligens si at det faktum at håret blir langt på avkommene i løpet av det halve året det har gått siden de sist ble klippet, ikke nødvendigvis betyr at håret har vokst fort. Det har bare vokst.

I alle fall; Guttenes mormor har vært veldig flink i år. Hun har ikke først kommet med små, koselig hint om at «gurimalla, så lange guttene har blitt på håret – så skjønne!», for deretter å intensivere hintingen med «det blir sikkert fort fullt hos frisørene på denne tiden av året» – for til slutt, før hun mister motet helt, gå rett på sak; «Skal du ikke få guttene klippet før jul???» med lett desperasjon i stemmen. Men som sagt – i år har hun vært flink, hun har ikke gjort noe av det ovennevnte.

Mon tro om det er derfor jeg forrige helg, altså i god tid før jul, tok med guttene til frisøren og fikk den offisielle juleklippen på de?

For spesielt interesserte presenterer jeg herved; Før- og etterbilder av småtrollene


Og ja, hårspray i grønt og blått er det som gjør selve klippen julete. På julaften skal vi henge små julekuler og noen blinkende lys på de og så har vi små, vandrende juletrær i stua. Genialt, ikke sant?


3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Opmerkingen


bottom of page