top of page
 • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Jeg ♥ sosiale medier!

At jeg er glad i sosiale medier, kommer kanskje ikke som noen overraskelse på så mange. Men – nå tar jeg bladet fullstendig fra munnen og er så ærlig som man kan være;

Vi snakker ekte kjærlighet!


Ikke bare har det blitt et levebrød for meg og min EkteMann gjennom vårt VU, men sosiale medier gir meg så mye at jeg nesten ikke finner ord. Og når jeg har problemer med å finne ord – ja, da er det på tide å ta et skritt til siden og se litt nærmere på hva det er ved sosiale medier som jeg blir så euforisk av.

Hva kan vel illustrere et kjærlighetsinnlegg bedre enn et hjerte lagd av perler i sort og gull – laget til sin mor, av mellomstebror Småtroll?

Det er naturligvis alle menneskene i sosiale medier jeg blir så glad av – og glad i!


 1. Alle de fine, skjønne og flinke folkene jeg blir kjent med gjennom bloggingen. Både alle dere jeg har møtt i virkeligheten og som viser seg å være akkurat slik jeg trodde gjennom å ha lest bloggen deres over lang tid, men også alle dere fine folka som står bak bloggene jeg føler jeg kjenner ganske så godt, selv om jeg kun har fulgt bloggen over lengre tid.

 2. Alle vennene mine på facebook, som lett kaster seg over spørsmål jeg legger ut (som her hvor jeg ba om tips til hvor vi kunne bo i København – takk!), som trykker på liker, kommenterer eller deler innhold jeg legger ut videre med deres venner. Og kanskje viktigst; alle dere som legger ut ting selv, som deler, spør og kommenterer, og som dermed gjør at jeg blir engasjert, opplyst, informert og inspirert. Og som gjør at jeg synes hver eneste dag er utrolig lærerik!

 3. Alle kloke, morsomme, kranglete, støttende og kunnskapsrike folkene jeg følger på twitter. Dere som gjør at jeg opplever twitter som min mest oppdaterte kilde til informasjon. Dere som gjør at jeg vet at jeg klarer å holde meg sånn nogenlunde oppdatert på de viktigste tingene i hverdagen min, ved å følge dere. På samfunnet, på hverdagslivet, på utenriksnyheter, på sosiale medier, på teknologi – og på så forunderlig mye rart som jeg ikke engang visste at jeg ville føle meg oppdatert på!

 4. Alle menneskene jeg slettes ikke kjenner på veldig detaljert vis, men som likevel inspirerer og gleder meg hver eneste dag, ved å la meg se deres utvalgte glimt av deres hverdag, fra deres del av verden, som deles via Instagram. Og som gir meg et lite hjerte på noen av mine små hverdagsglimt – noe som gleder overraskende mye mer enn jeg hadde trodd. Hjerter er virkelig fint.

 5. ….og min nyeste gjeng med fine folk, men som absolutt ikke er å kimse av likevel; Alle som følger, tipser og pinner i øst og vest, slik at inspirasjons- og informasjonsmengden jeg kan fråtse i på Pinterest er så enorm som den er. Jeg føler vi gjør en felles dugnadsinnsats for å sortere internett, og vi gjør jammen en god jobb! (Og til dere som enda ikke har testet Pinterest; det kommer et innlegg på VU-bloggen om Pinterest ila helgen, så følg med der om du vil vite hva dette er for noe.)

Dere forstår nå hvorfor jeg elsker sosiale medier?


All denne kjærligheten bør vel feires! Ettersom vi i tillegg vet at jeg nylig bikket et rundt antall visninger på denne bloggen, er det rett og slett duket for heidundrandes baluba! Det var så utrolig gøy å leke folks secret santa (bare ikke så veldig hemmelig, kanskje) sist jeg gjorde dette, så nå gjør vi det samme igjen!

Jeg skal i dag ta med mitt lille sirkus bestående av tre stykk Småtroll og en stykk EkteMann ut på skikkelig lørdagskos her på Nesodden. Det innebærer en tur på vår lokale bygdekino på Samfunnshuset, en sving innom vårt nye shoppingsenter og ikke minst; et par svinger innom noen søte favorittbutikker jeg har her ute. Og nei jeg skal ikke tigge og be om sponsing til denne give away’n – for dette er min kjærlighet til dere, og derfor min måte å gi noe tilbake! Dessuten er jeg sterk forkjemper om å støtte lokal næring, så dette skal jeg betale selv 🙂 Jeg skal derfor gå på en inspirasjonsrunde, med dere i tankene, og se hva jeg finner av premier jeg deretter skal dele ut!

Jeg kan allerede nå si noe om hva jeg tror blir med meg fra handlerunden;


 1. Neglelakker (jeg elsker tross alt å spre neglelakkglede!)

 2. Deilig kaffe og te, kanskje? (tilsett kun vann…)

 3. Noen vakre interiørartikler?

 4. Lys (jeg liker å spre lys og varme i hverdagen rundt omkring også 😉

 5. …og resten tror jeg vi må komme tilbake til…

Har du lyst til å være med i denne merkelige give away’n min? Har du lyst til å være med og feire min kjærlighet til sosiale medier, til fine relasjoner og alle fine mennesker som finnes rundt omkring?

Det håper jeg!

Da er det eneste du trenger å gjøre, er å legge igjen en kommentar på dette innlegget! Jeg kommer tilbake til siste frist for å kommentere og slike ting, jeg må se hvor mange gaver jeg finner først – og hvor raskt jeg har alt på plass. Kanskje dere vil se hva dere kan vinne før dere blir med i konkurransen også?


Om du har lyst til å skrive noen ord om hvem du er, hvorfor du titter innom bloggen min,

hva du savner på bloggen min, hva du gjerne vil lese mer om,

hva slags innlegg du liker best å lese

– så blir det som en liten bonus for min del!

Men altså; det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å legge igjen en kommentar med en eller annen mulighet for meg å komme i kontakt med deg. Epostadresse, lenke til blogg eller hva som helst. Og ALLE kan være med!


Takk for at du kommer innom bloggen min

– jeg håper du får en vidunderlig helg!


1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page