top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Jeg ♥ fine folk!

Vi er virkelig de rikeste menneskene på jord!

Onsdag hadde vi invitert en haug av de fineste folka vi kjenner, på hverdagssosialisering i hagen vår. En sommerfest for folk som ikke var dratt på ferie, som ville ta turen ut til Nesodden midt i uken – og som var interessert i å møte folk fra alle mulige deler av vårt nettverk. Det ble en salig blanding av søstre, skolevenninner, familie, bloggvenner, sosiale medie-venner, twittervenner, facebookvenner – og andre eksepsjonelt fine folk! Og for en god blanding det ble!Småtrollene tilbringer denne uken på sin fantastiske farmor&farfar-ferie i Østfold, og EkteMannen og undertegnede kunne dermed planlegge denne hverdagssosialiseringen i ro og mak. Invitasjonen ble sendt ut via facebook kun kort tid i forveien, folk takket ja, nei og kanskje i vilden sky, og etterhvert så det ut til at ca 40 stykker skulle dukke opp i hagen vår denne onsdagen. Ingenting kunne gledet oss mer!Vi handlet inn vin- og sprudleflasker i fleng, øl på boks til de tøffeste og brus til de ansvarlige. Vi saumfarte fryseren etter alskens go’saker, og det vi ikke fant der, fikk vi handlet inn på tirsdag og lagt i marinade slik at det kunne godgjøre seg til grilling på onsdag. Vi fikk alt av utemøbler fra terrasser både her hos oss og fra naboene, og plasserte det rundt omkring i hagen.


Og så kom det viktigste; Alle de fine folka!

De strømmet på, både fra fjern og nær. Den alltid skjønne Jorid kom helt fra Levanger og vi registrerte også gjester fra Drammen, Sætre, Oslo, naturligvis Nesodden – og til og med den vakreste lille valpen du kan tenke deg. Så mange fine folk, så fin dag – og alt hjemme hos oss! Det er rikdom, det!I mange magasiner og ukeblader nå for tiden, kan man lese artikler av typen «Slik får du den perfekte sommerfesten!», men jeg vil herved si at jeg har fasiten; Inviter de fineste folka du kjenner – et voila! Det er det som trengs! Og man trenger ikke gjøre det så fancy! Jeg er sikker (eller håper…?) at folka her hadde kost seg like mye om vi hadde sagt at alle kunne ta med noe til et felles koldtbord og det de selv ville drikke, for det jeg tror er grunnen til at folk trives, er hva slags folk som samles! Fine folk = fint selskap!TAKK til alle våre gjester! For at dere kom, for at dere bidro med en fantastisk innstilling, et sosialt hjerte og god karma til alle rundt dere! Vi storkoste oss, knyttet enda tettere relasjoner og fylte opp hjertene våre med sosiale inntrykk! Og folkens; ♥lig takk for helt fantastiske gaver og kort! Det var absolutt ikke nødvendig, men helt utrolig hyggelig! Og jeg skal tenke på dere når vi nyter god vin, snuser på vakre blomster, pynter meg med smykke, leser veggtavle med min livsfilosofi, skriver notater i dusjen, hører god musikk, putter batterier i egnet hus eller kule figurer på egnet glass, lager iste, leser inspirerende bøker og mye, mye mer! Takk! Dere er gull!


Forresten; Jeg er veldig glad i å dele, så hvorfor ikke dele på noen av disse fineste folka også? Derfor legger jeg ut en fin liste under her, med lenker til hvor du kan følge flere av gjestene våre, blant de mest aktive i sosiale medier. Kanskje finner du noen her med felles interesser? Felles kjente? Eller som kan inspirere eller informere deg, om noe du finner interessant? Disse er verdt å sjekke ut i hvert fall;


Bloggere;

Karianne med Mammadamen

Nina med Stylizimo

Josefine med minJosefine

Melissa med IdeasToSteal

Anette med Sunhome

Jorid med Noe på hjertet

Ingunn med Nooria

Linda med Hviit

Ingvild med Plosiv

Cathrine med SerendipityCat

Maria med MariasMetode

Twitter;


Håper du finner noen inspirerende og fine folk, kjære leser

– jeg setter i hvert fall umåtelig pris på disse og alle de andre som beæret oss

med sitt selskap på hverdagssosialiseringsfesten vår!


God fredagskveld til deg og dine!


PS: Om du lurer på hva jeg har gjort med bildene i dette innlegget, så har jeg gått bananas med appen Lumié på min iPhone4S. Absolutt verdt en titt, synes jeg – og i dette innlegget fikk jeg virkelig testet!

PS 2: Nå kan du følge denne bloggen på facebook. Håper du har lyst til å klikke deg inn og trykke liker, og om du er ekstra grei, deler du den siden med dem du tror kan ha interesse av denslags. TAKK!

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page