top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Jeg er så takknemlig!

I går var det rett og slett utrolig koselig og gøy å ha bursdag!

Å stelle i stand til bursdagsfeiring for fine Småtroll, å kjøpe gave til EkteMannen, fin familie eller gode venner, synes jeg er utrolig koselig og gøy! Jeg elsker å se hvor glade folk blir og for meg er det liten tvil om at den største gave av alle, er å gjøre andre glad.

Men – i går var det min dag. Min 36 års dag, i tillegg til at det var EkteMannen og Husfruas fjerde bryllupsdag. Og; i går var det virkelig gøy å fylle år!

Dagen startet med strålende solskinn fra knallblå himmel. Ny kjole ble tatt på og matchende bursdagsneglelakk ble lagt. Sko med høyere hæler enn de vanlige helt flate ble valgt og standarden for dagen var satt; dette var min dag og den skulle bli bra!


Først noen timer inne på kontoret hos Schjærven, en koselig lunsj med fine kollegaer og en spennende trekning av vinnere på kul kampanje for en god kunde. Deretter båttur i fint vær over til vårt kjære Nesodden. Der ventet den nærmeste familien, som i seg selv begynner å bli ganske så mange, og noen av de fineste sommergjestene vi vet om. Den type sommergjester som gjør at straks de har ankommet familietomten, så føles det som om den ordentlige sommeren er her. Uansett vær, ferie eller jobb; når bergenserne har kommet, er sommeren igang!


Det å samle ivrige, egne Småtroll, fine nieser, søte søstre og deres kjære, i tillegg til de beste naboene man kan ha og de fineste sommergjestene, så sier det seg selv at dagen blir bra. Enkel servering med en pølse i hånda, noen omganger med dart og vaffelsteking ute i det fri med fin utsikt og deilig vaffellukt i lufta. Virkelig ikke rart at hjertet mitt svulmer over av takknemlighet og glede.Når dagen i tillegg var fyllt av fine ord og koselige hilsninger fra så mange mennesker at jeg ikke lenger klarer helt å ha oversikt, så er det ikke rart at dette bursdagsbarnet smilte fra øre til øre dagen lang. Fine gaver, store rosebuketter og rørende, hjemmelagde kort, var som den berømte prikken over i’en.Jeg føler meg rikere enn den rikeste rikingen – takk til alle dere

som gjorde min ikke-runde, voksne bursdag til en helt fantastisk dag med sukkerstrø på!

Straks skal EkteMannen og jeg ta på oss litt fine klær, levere Småtroll til gode naboer og fine feriegjester, og ta båten inn til hovedstaden. EkteMannen ga en av de fineste bursdagsgavene jeg vet om; opplevelser! En god middag og deretter intimkonsert med vidunderlige Unni Wilhelmsen på Rockefeller. Jeg gleder meg!

Mitt første (og siste?) ta-bilde-i-speilet-bilde – tatt i heisen, mellom hektiske møter, på Schjærven.

Tusen takk til dere alle sammen!


Takk for gratulasjoner enten her eller der, for fine ord, gode klemmer og fantastiske gaver!

Jeg setter stor pris på dere alle som en og gleder meg allerede til å gjengjelde hver enkelt!

Noen hevder at vi som «lever» i sosiale medier bruker for lite tid på de virkelige relasjonene, av den gammeldagse sorten, fordi vi bruker for mye tid på relasjoner som er mindre viktige, mindre ekte og mindre verdifulle. Jeg tør påstå at alle relasjoner som tilfører mitt liv verdi, er relasjoner verdt å fokusere på. Og etter gårsdagens bursdagshilsning-bonanza på facebook, føler jeg at min påstand nå er bevist. Dette har jeg blogget om på vår firmablogg; valen-utvik.no/bloggSosiale medier, en falsk verden?

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page