top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Jeg er jaggu nominert!

Guri malla.


De flinke jentene bak bloggen ForeldreManualen har laget en årskavalkade for 2009 hvor de har listet opp en rekke kategorier og så har de nominert en ‘mammablogg’ i hver kategori. Mange fine og gode blogger er nevnt – og vet du hva, kjære leser? De har nominert min blogg under kategorien ‘Mest velskrevne mammablogg’!

Jeg er så kry og stolt at jeg nesten tror jeg dåner!

Jeg koser meg stort med bloggen min for tiden og at mine skriblerier blir omtalt som ‘velskrevne’, det innrømmer jeg at jeg synes er utrolig hyggelig! Men folkens, dette er absolutt dere fine lesere sin nominering også! Dere guider meg, kommenterer og ikke kommenterer, viser at en tekst er ok eller forvirrende beskrevet – og hjelper dermed på min videre skriftlig fremstillingsevne. Jeg liker i alle fall å tro at fra jeg startet å skrive denne bloggen, så har det skjedd en utvikling – og den utviklingen har dere lesere hjulpet meg med å oppnå! Så takk for deeeh, kjære leser!

ForeldreManualen ønsker flere nomineringer til hver kategori og eventuelt flere kategorier også, så skynd dere over dit for å gi noen gode mamma- eller pappabloggere den oppmerksomheten de fortjener. Jeg tenker på saken selv og skal formulere både kategorier og flere nominasjoner i de allerede oppnevnte kategoriene.

Takk for komplimentet, Anette og Toril – dette forplikter, naturligvis, så jeg skal sitte ytterst på stolen når jeg knatrer ned alle mine fremtidige innlegg for å sikre at bloggen fortsetter med å fremstå som velskrevet!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page