top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

I’m in love


I går var virkelig den store testen i forholdet vårt. Jeg skulle få komme inn til selveste Gudfaren, bosatt på Majorstua i Vibesgate. Selve opprinnelsen, det ekteste av det ekte – og om jeg bestod testen her, så ville det si veldig mye om forholdet vårt. Da ville jeg få vite om det virkelig er verdt å satse på dette forholdet her.For – jeg har vært forelsket i Oliviers & Co lenge, men nå er jeg ikke forelsket lenger. Nå elsker jeg Oliviers dypt inderlig. Dette her vil vare livet ut, det vet jeg med 100 % sikkerhet. Sånn cirka.

Fotnote: Til dere som måtte lure – i tillegg til den fantastiske basilikumoljen, så fikk en olje tilsatt grønne sitroner og en olje tilsatt spansk pepper være med meg hjem. Den tradisjonelle pestoen ble også med, men også en variant med ekstra mye parmesan og ekstra mye pinjekjerner. I tillegg til en hasselnøtthonning. Og ja, så kjøpte jeg gaver til noen heldig utvalgte. Gled dere!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page