top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Hverdagslykke og GIVE-AWAY!

…og da er innlegget oppdatert med bilder slik de skulle være. Ikke alltid lett å legge til og redigere bilder via iPad foreløpig. Må øve mer på det merker jeg – er det noen som har gode tips, så del gjerne!

Etter gårsdagens lange, godt-ned-i-rødvinsglasset-og-veldig-ærlig innlegg, tenker jeg det passer fint å ha et lyst, lett og ledig GIVE AWAY-innlegg i dag!


Hvorfor? Bare fordi! Er ikke det god nok grunn kanskje? En liten feiring av det nye bloggdesignet jeg er så godt fornøyd med, feiring av det fantastiske høstværet vi har om dagen, feiring av at jeg stortrives på treningssenter for tiden, feiring av at denne helgen er nær og god, feiring av at jeg puster litt lettere i jobbsammenheng… Eller som jeg først skrev; bare fordi jeg vil!

Dette er ikke en GIVE AWAY hvor du kan få flust av lodd ekstra om du deler på facebook, twitter eller legger deg til som følger på bloggen min. Selv om jeg naturligvis setter stor pris på om du vil gjøre det. Men – jeg vil holde dette veldig enkelt; ett lodd per person som legger igjen kommentar på dette innlegget.


Det jeg har lyst til å gi bort, er noe som står meg veldig nært. Noen av dere har kanskje fått med dere at vi jobber med Home&Cottage i sosiale medier, at det var vår aller, aller første kunde (snart 2 år siden vi begynte å jobbe med de – tiden flyr!) – og mest vesentlig; at de nå har gitt ut bok! En deilig coffee table bok, proppfull av nydelige, inspirerende bilder, av noen gode oppskrifter og søte tekster. Laget av utrolig flinke folk i Home&Cottage. Vi var på H&Cs boklansering tirsdag denne uken, og fikk hvert vårt eksemplar – og derfor vil jeg gjerne gi bort ett av disse eksemplarene til en av mine blogglesere. Håper du som får den liker den like godt som jeg gjør!

Men i ekte tvshop-stil; det stopper ikke der, det er flere gaver 🙂


En av mine interesser, som antakelig de fleste av mine blogglesere vet, er nevglelakk. Jeg har fått fullstendig dilla og føler nevglelakk har blitt min hverdagsluksus – mitt lille krydder i em svært så lite motebevisste hverdag. Min absolutte favoritt er lakenet fra Deborah Lippman, og heldig som jeg er, så kjenner jeg søte Kate som er ansvarlig for salg av disse lakkene i Norge. Jeg møtte Kate på H&Cs boklansering på tirsdag, og hun hadde med seg en liten overraskelse til meg; fantastiske Brick House! Men som Kate raskt oppdaget ved å se på neglene mine – den lakken hadde jeg allerede, for som jeg sa til henne; har man dilla så kjøper man seg de viktigste, kuleste lakkene fortere enn svint. Uansett, det er tanken som teller og det var en veldig søt tanke, Kate!

Og så var det jo fint for en av mine blogglesere, eller hva? Den lakken er nemlig helt vidunderlig i fargen, god å legge og holder en evighet. I mine øyne så er Brick House en must-have høstlakk!

Om jeg skulle få flust av kommentarer på dette innlegget, så skal dere ikke se bort ifra at jeg tryller frem noen ekstragaver også. Det får tiden vise…

Så folkens – har du lyst på en pakke i posten fra meg? Helt uten forpliktelser eller andre baktanker- alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på dette innlegget, så er du med i trekningen. Og ALLE kan være med; trofast leser gjennom mange år, akkurat svinset innom denne bloggen og usikker på om du gidder å komme tilbake; leggigjen en kommentar om du har lyst på en gave!

Nå skal jeg kose meg enda noen timer med verdens beste Småtroll og den fineste EkteMannen som finnes – før jeg skal videre inn til hovedstaden på vift med sporty venninne fra Bergen, som har løpt KK-mila! Slikt må feires, naturligvis pg det aner meg at det blir like hyggelig som det alltid er å henge med de beste vennene!

God helg fine lesere


– jeg håper livet deres leker!

Fotnote; Før noen spør – nei, dette innlegget er ikke sponset av noen, ingen har bedt meg skrive om dette og jeg får ingen penger for å skrive dette.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page