top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Hva vil du lese om?

Jeg skriver denne bloggen av flere grunner egentlig. Som jeg har i headeren min:

Jeg blogger av flere grunner: For familie og venner vi dessverre ikke får sett så ofte. Som en slags dagbok til barna mine. Og kanskje aller mest for meg selv.

Men, selv om jeg blogger aller mest for min egen del og dermed ikke burde være interessert i hva folk syntes, så er det klart at det bare er tull. Jeg synes det er utrolig morsomt å få innspill fra dere lesere, få kommentarer på ting dere leser og få vite hva dere synes er bra og mindre bra (tolker jeg ved å se på antall kommentarer per innlegg).

Jeg har derfor nå lagt ut en poll (mamma og svigers: det er et engelsk uttrykk for undersøkelse) til høyre i margen på bloggen, så om du har tid og lyst, så setter jeg stor pris på at du går inn og haker av for hva du liker å lese om på bloggen min. Jeg har valgt ut noen av de emnene jeg skriver oftest om (emnene finner du igjen i listen under i margen) og det er lov å hake av for flere emner.

Gleder meg til å se hva dere synes!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

En bisarr dag

Dagen i dag, totalt sett, har virkelig vært helt bisarr. Fra å ha en fredelig og rolig frokost med få planer for dagen. En rolig start med prat rundt bordet om hvorvidt vi skulle sette bolledeigen før

Comentarios


bottom of page