top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Hva er din historie, kjære fremmede?

Jeg elsker å sitte på kafé og se på folk.

Jeg kan sitte i timesvis og se meg rundt, finne spennende karakterer, gruble meg frem til hvordan livene deres er og lage meg lange historier om hva slags typer de er, hvem de kjenner, hvordan de reagerer i tenkte situasjoner og hvorfor de sitter her, akkurat her og nå. Det er noe av det jeg gleder meg aller mest til ved den nært forestående New York-turen med EkteMannen og verdens beste venner, det å sitte på kafé og se på folkene. Dette er min form for dagdrømming tror jeg. Jeg er ikke spesielt glad i å drømme meg helt bort i fantasiens verden, men akkurat dette er så konkret og nedpå, at det funker for meg. Dette handler om ekte mennesker, og så er det bare det at jeg fantaserer om deres levde liv, med alskens muligheter og utfordringer.

Kaffebrenneriet Skovveien, Frogner


Nå som vi bor på hyggelige Frogner et par dager, legger vi inn litt tid på de mange koselige stedene som ligger som perler på en snor her. Kaffebrenneriet i Skovveien er en personlig favoritt, som jeg har et kjært forhold til etter mine dager i Schjærven Reklamebyrå. Det å sitte med hver vår store kaffebolle (noen med trippel latte oppi, og andre -dvs Heidi- med en enkel mocca oppi, altså liksom-kaffe), snuse på folkene rundt oss og drømme oss vekk til et lite stykke Frankrike. Det er ikke så mye som skal til før man brått er ganske så langt hjemmefra, til tross for at man er ganske nærme hjemmet, rent geografisk.

Nå skal Heidi og jeg ta med oss Sosialtsett-mikrofoner ut i Frognergatene, finne oss en restaurant med god mat og inspirerende lokaler, og så skal vi lage en podkastepisode for å feire at vi har poddet i over 1 år – og nå har laget 50 episoder! Det er jammen ganske så stas det, og vi elsker jo dette – så nå må vi snakke litt om hvordan veien blir videre. Kommer til din favorittpodkastapp på søndag, så stay tuned!

❤︎

Vil være sikker på at du får med deg mine nyeste innlegg, anbefaler jeg at du følger facebooksiden til bloggen – og følg meg gjerne også på instagram / snap: astridvu. 

14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page