top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Hobbylykke

Dette har jammen vært en rar dag!

Planene for helgen var klar i går; Dagen i dag stod i kosens tegn og vi var mer enn klare for å komme oss ut i skog og mark. Ungene tittet ut av vinduet med en gang de stod opp, kastet i seg litt frukt og slang seg i ytterklærne – her skulle det lekes i snøen! Omtrent 5 minutter senere kom de slukøret inn igjen. Klissvåte og skuffa – det regnet og snøen var på god vei vekk…

Gode råd var dyre; Stemningen var på bånn, guttene kranglet, foreldrene kjeftet og ting var langt fra så koselig som vi hadde planlagt. Etter en liten peptalk i sofaen, med ny planlegging og restrukturering av dagen, var vi igjen klare og helt enige; Dette skal bli en kosedag, uansett vær, sykdom og føreforhold!

Og det har det også virkelig vært. På ett eller annet mystisk vis så var det ikke skog og mark som skulle utgjøre kosedelen av denne dagen. Det var rett og slett at undertegnede fikk pakket ut av hobbysakene sine. De eskene som har stått i garasjen i alt for mange måneder har nå fått fylle sitt helt eget rom. Ja, sånn bortsett fra at hobbysakene deler rom med eventuelle gjester vi måtte ha på besøk, da. Struktur, orden og fullstendig oversikt har gjort at nå er det bare for inspirasjonen å komme flommende, så skal jeg sette meg ned og gripe etter hva det måtte være. Alt er innen rekkevidde og fullstendig tilgjengelig!

Nå gjenstår kun noen finishing touches der inne i morgen, så skal vi se om jeg ikke får tatt noen bilder av go’sakene og får lagt ut noen skrytebilder her på bloggen. For dere er opptatt av å få se mitt strukturerte og oversiktlige hobbyrom, ikke sant? Tenkte meg det.

Faktisk – etter en temmelig sløv og saktegående dag, har jeg fått skikkelig rydde- og fikseånden over meg. Akkurat nå, ja, sånn cirka litt over kl åtte på kvelden. Utrolig ubeleielig, naturligvis – siden jeg nå har en date med tven, guttene mine og «Skal vi danse». Men, jeg krysser fingrene for at energien og ånden ikke skal forsvinne til i morgen – for kos med guttene kan jeg vel virkelig ikke hoppe over….

Ha en nydelig kveld, dere fine, fine lesere – og om noen skulle lure; Jeg blir glad for hver eneste kommentar som legges igjen her! Ja, fra deg også… 🙂

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page