top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Happy Halloween

Joda, klart vi gjør!


Det ble virkelig en helt fantastisk Halloweenfeiring!

Barna lekte utrolig fint sammen. De spiste god mat, drakk blod fra store kjøkkenglass (appelsin- og jordbærjuice), de fikk se en Halloweenfilm som familien Ananiassen hadde tatt med (Disneyversjonene vel og merke, ikke den megaskumle) og de sjekket ut hverandres kostymer før de skulle ut på Knask eller Knep-tur. De voksne fikk tid til å nyte maten og godt drikke og til å skravle sammen. Vi merker definitivt forskjellen av å arrangere noe i den gamle leiligheten vår på Etterstad, som vi definitivt gjorde – mange ganger!, og det å arrangere noe her. Barna får en annen ro av å ikke sitte oppå oss voksne og de trekker seg fort opp i loftsstua eller ned på rommet.


Kan nok hende noen av naboene syntes det ble en smule overveldende å få 10 barn (!!!) og en god del voksne på døra, men alle tok det med store smil og vennlige ord. Vi møtte en god del eldre ‘barn’ på veien vår og de forsøkte å løpe forbi oss til husene vi var på vei til. Naturlig nok, de skjønte sikkert at det kom til å bli skrapa hvis vi kom dit først – med våre 10 barn… 🙂 Survival of the fittest!


Takk for laget, dere fine, fine menneskene! Vi er så glade for å ha så gode venner, så gode naboer og så fine lekekompiser til ungene våre! Å arrangere festlig lag med så fine folk, går som en lek og vi gjør det gjerne igjen!


Lages slik: Ferdigkjøpt kransekakemasse formes til runde pølsefingre, lage noen streker, trykke ned midt på, sette inn en mandel (negl) og stekes på 200 grader i ca 10 min. Males med konditorfarge.

Noen litt større barn som kom på vår dør for å si knask eller knep, ble nok litt overrasket over å få et par fingre ned i kurvene sine. Men de lo godt!

—-

Nå er det deilig søndag som står på programmet. Det innebærer fyr i peisen, utallige stearinlys tent og koseklærne på. Bollebaking og kakao står på programmet og vi skal kose oss og lade opp til en hektisk uke.

Kos dere i dag folkens og så håper jeg dere hadde en fin lørdag i går, uavhengig av om dere feiret eller liker Halloween eller ikke.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page