top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Hagevandring

Akkurat nå sitter jeg på en blå benk under pæretreet vårt ute i hagen. Jeg har ett øye bort på ungene som plasker i et lite plaskebasseng og ett øye på Ekte Mannen som benytter en utrolig varm dag til litt hardt fysisk arbeid; renske et fjell for mose og gress sånn at jeg kan plante noen fine blomster der etterhvert.

Hagen har vært et prosjekt i BoligDrømmen vår som vi ikke har prioritert å ta tak i enda, men i og med at mine foreldre har jobbet og slitt for å gjøre denne hagen fin i mange år nå, så får vi en god del gratis. Vi har som nevnt et utrolig fint pæretre, vi har noen epletrær, plommer, solbær, rips og min lille, søte kjøkkenhage (som vokser noe helt utrolig – salat til middag hver dag fremover!). Vi har mange fine rosebusker og mange andre fine planter som jeg ikke kan navnet på. Vi har et nydelig fuglebad som jeg har fått av min kjære tante Nanny og vi har en søt, rar trapp midt i hagen som min far har laget. Jeg lurer på hvordan hagen vår ser ut etter at vi har fått bodd oss litt til i den.

Siden jeg ikke kan spesielt mye om hage, er jeg utrolig glad for at jeg har mine foreldre, svigermor, tante Nanny, Wenche og enda flere som kan hjelpe meg med å vite hva som er ugress, sjeldne planter og hvordan en god hage bør legges opp. Og så lærer jeg underveis.

Vil dere se litt fra hagen vår? Okay da.
I dag har Ekte Mannen begynt ferien sin så nå har vi tre uker sammen foran oss. Ingen overraskelse kanskje, men vi reiser ikke bort i år. I år har vi mer enn nok med hus, hage og å ta livet med ro. Forhåpentligvis blir vi kjent med noen 6-åringer som eldstemann skal begynne på skole sammen med også. Tett program likevel, med andre ord.

Men aller, aller først skal jeg nå trekke meg inn på kjøkkenet og lage litt lapper til hele hurven til lunsj. Bading og hardt arbeid gjør som kjent noe med apetitten.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page