top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Guardian Angel


Med et bilde av et kort jeg har laget til en nær og kjær, ønsker jeg dere fine lesere av denne delen av verdensveven en god, nær og varm helg.

Jeg har tilbrakt hele dagen inne på hobbyrommet mitt og kan ikke si annet enn at jeg elsker å være her! Jeg har kun vært oppe etter luft og mat (og holde fyr i peisen), men ellers har tiden gått med til kortlaging, bursdagsgaveinnpakking, sortering av julegaver og oppdatere julegaveliste, samt litt annet smågrums. Alt deilig akkompagnert av den siste platen til både John Mayer og Jamie Cullum …og denslags kommer man i finfin stemning av.

Helgen vår er fullstappet av koselige begivenheter. Om man ser bort fra kjedelige forberedelser som husvask og denslags, så er denne helgen viet til bare koselige ting; Aller først fredagskos med hjemmelaget pizza og kosetv. Vi er heldige og får morfar på besøk i dag også, så det blir nok ekstra stas. I morgen er det endelig tid for julemarkedet Det Lille Store – noe jeg har gledet meg til i evigheter nå. Det er 13 designere fra Nesodden som har samlet seg om et julemarked og jeg skal stå klar ved døra ved åpningen i morgen – vær du sikker! For ja, jeg har noen gaver igjen på listen min… Og så var det søndagen da. Den dagen er forbeholdt åpent hus her hjemme og forhåpentligvis vil gode, fine mennesker vi setter pris på holde oss med jevnt selskap utover dagen og kvelden. Det er nemlig tid for juleverksted. Det er varierende grad av produksjon på dette juleverkstedet, noen kommer nok kun for skravling og julekos, men for de kreative skal alt ligge til rette. Og midt oppi dette skal vi har fire stykker på overnatting til et godt stykke ut i neste uke – og hva bedre finnes vel enn folk som overnatter? Elsker virkelig det!

Men – nå skal jeg raske med meg eldstemann og ta en kjapp tur på posten for å få sendt en pakke og en fin bunke med bursdagsinvitasjoner, og så skal jeg snike meg innom for å sikre meg noen flasker med godt og rødt også, så er vi skikkelig godt klare for helgen.

Ønsker dere en magisk helg og en deilig 1. søndag i advent! Nå er vi -endelig!- igang med julemåneden…


1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page