top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Gode venner


Gode venner gjør godt for sjelen min, det er det ingen tvil om! I dag fikk Linnea og jeg først besøk av søster Marianne som joinet oss til en sen frokost og så la vi ut på bytur for å møte vestkantvenninnene våre, Jessica og Tanja. Vi la turen til nyoppussede Bagel & Juice i Vika for å spise lunsj og drikke kaffe. Det har virkelig blitt fresht og fint der og jeg synes også det er akkurat like barnevennlig og hyggelig der som før. Det så ut til at de hadde gjort noen forbedringer ift menyen også, i tillegg til at det nå var et Day&Night-konsept, som betydde at de hadde en egen kveldsmeny etter kl 18 – også den så spennende ut. Blir nok helt sikkert flere turer dit, både med og uten barn.


I alle fall; Snille, gode Tanja hadde lusket litt rundt på House of Oslo og kikket i interiørbutikkene der, mens vi sullet oss ned til byen, og tror du ikke hun hadde kjøpt en oppmuntringsgave til meg? Jeg gir meg ende over av hvor omtenksomme venner og familie jeg har! Gaven var mine aller første Green Gate produkter til og med – en metallboks og en pose te, pluss to Flax-lodd (ingen gevinst på loddene, men tanken er jo fantastisk i den usikre øknomiske tiden vi har foran oss). Etter å ha lest endel interiørblogger i det siste, har jeg forstått at Green Gate er et merke som mange liker, og nå har altså jeg fått min første pynteboks! Tusen takk, snille, vakre du!!!

Nå skal vi kose oss i vår nyvasket leilighet, med de fine blomster på bordene. Nachosmiddag forberedes mens go’slitne barn venter spent på Mesternes Mesterfinalen i kveld. Lørdag og søndag skal tilbringes i landlige omgivelser i Østfold og vi gleder oss til aking, leking og kosing!

Ønsker alle en strålende helg! Får håpe vi får beholde blå himmel og strålende sol helgen gjennom i ekte vinteridyll!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page