top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Gode budskap

Det var jammen meg bare så vidt vi rakk å være med i Thomas Moen sitt prosjekt «Mitt budskap til verden» – for nå er videoen satt sammen og klar for verdens mottakelse!

Så – sett av snaue 9 minutter til å se denne videoen, hånd for hånd – menneske for menneske. Alle med et fint budskap til verden og om vi klarer å la oss inspirere av ett eller annet av det som kommer frem i denne videoen, så tror jeg det kan være med på å gjøre dette til en helt fantastisk helg!

Og jeg må bare si en ting; For min del så har dette prosjektet til Thomas gjort masse med hodet mitt! Aller først brukte jeg mye tid på å tenke ut hva som skulle bli mitt budskap – og så skjønte jeg at det var knapp tid, så da skrev jeg ned det som jeg mente var viktigst for meg å få formidlet. Men i ettertid har jeg jo tenkt masse på dette! Hva er det egentlig som er viktig for meg å få formidlet? Hva ønsker jeg at andre skal oppfatte meg som? Og hva er egentlig viktigst – meg selv eller andre? Og man må vel ha det godt med seg selv før man kan hjelpe andre – eller kan man faktisk få det godt med seg selv ved å hjelpe andre?

Uansett – hele prosjektet og denne videoen også har fått meg til å tenke og jeg sitter igjen med mange gode følelser. Se om det samme skjer med deg etter disse 9 minuttene med gode budskap;


Nå er det klart for fredagskos her i heimen. Denne fredagen har vært helt nydelig så langt, ettersom min kjære tante Nanny, onkel Esten og min far kom på koselig lunsjbesøk og kaffedrikking tidligere i dag. Med pizza i ovnen, tre skjønne go’klumper klare foran fredagstv og en rødvinsflaske på luning til Ekte Mannen og meg når skjønne go’klumper er lagt i sengene sine, så tror jeg rett og slett at denne fredagen skal avslutte ganske så nydelig også!

Resten av helgen ser det ut til at vi endelig kan benytte ute, sammen alle fem – da sykdommen ser ut til å ha forlatt vårt hjem. Endelig! Det skal bli utrolig godt å komme seg ut i skog og mark, samle litt kongler og få gjort hagen klar for vinteren. I tillegg stikker vi nok innom Steinerskolens årlige julemarked, jeg skal på jentekveld hos nabo’n og søndag skal vi til de besteste folka i Ski for litt søndagskos! Dette blir en fin helg, jeg bare vet det!

Ønsker alle en nydelig helg – ta vare på hverandre og vær god med hverandre!

Helt til slutt; Jeg vet du er på hytta på Beito, Goda – i ditt rette element, med dine fire fine gutter rundt deg, og du nok ikke leser bloggen min. Men likevel; GRATULERER masse med dagen din! Håper dagen og helgen blir helt fantastisk og at du koser deg masse! Du er helt unik, veldig glad i deg!


3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page